Inspiration & Tips

Zpátky do školy a inspirace na veselé pastelky pro děti

středa, srpna 30, 2023


Začátek nového školního roku se blíží a s ním jsem si pro Vás připravila inspiraci na veselé pastelky pro děti, které mohou sníst. Tenhle virální nápad jsem viděla na Instagramu a musela jsem ho vyzkoušet jako překvápko pro své děti.
Jednoduché sušenky, které vykouzlí úsměv na tváři snad každému dítěti. Poslední prázdninový víkend je před námi, tak zkuste dětem trochu zpestřit. Potřebujete k tomu pouze obdelníkové oplatky, dvě barevné čokoládové polevy a nějakou tu posypku. 
Tenhle nápad se dá využít jako nápaditý dáreček pro kamarády do školy, kdyby se každá pastelka hezky zabalila do celofánu spolu s mašličkou.

S návratem do škol a školek nás také čeká připravování svačinek. Na Notino seženete pestrý výběr krabiček na potraviny, které Vám přípravu svačinek usnadní. Líbivé dětské svačinové krabičky s obrázky, s několika přihrádkami apod. Šance, že takto nachystanou krabičku do školy vaše dítě nesní a přinese celou zpět, je mizivá. Příprava zdravých svačinek může být skvělým začátkem nového školního roku.  

S blížícím se návratem do školy jsou svačinové boxy nejen praktickým řešením pro občerstvení během dne, ale také způsobem, jak dětem přinést radost a pestrost do stravování. Vybrání vhodných pokrmů pro svačiny může být zábavné dobrodružství, které posiluje kreativitu rodičů i dětí. Od zdravých sendvičů a barevného ovoce po lahodné obilné tyčinky a pestrobarevnou zeleninu - svačinové boxy nabízejí širokou škálu možností.

Kromě výběru chutných jídel je také důležité myslet na praktičnost a vybrat správné nádobí a krabičky na potraviny. Krabičky s oddělenými přihrádkami navíc umožňují snadné balení a udržení pokrmů oddělených, což pomáhá uchovat jejich čerstvost a zároveň minimalizuje nepořádek. Zahrnout do boxu i menší množství oblíbeného dipu nebo omáčky může udělat z obyčejné svačiny zábavnou interaktivní zkušenost.

Přechod z domácího prostředí zpátky do školní rutiny může být výzvou, ale svačinové boxy mohou hrát roli vytváření pocitu pohodlí a domova i během školních dnů. Ať už jde o zdravé potraviny, které podporují energii a koncentraci, nebo o malé pochoutky, které zpříjemňují den, svačiny do školy mají schopnost udělat každý den víc barevným a výjimečným.


Nesmíme zapomínat ani na pitný režim. Vyberte dítěti správnou lahev na vodu, díky které to bude všechno snazší. 
Chcete, aby si vaše dítě vybudovalo správné návyky pro dodržování pitného režimu? Usnadní vám to dětská lahev Ion8 Leak Proof , jejíž velikost je ideální do dětské ruky. Hravý design navíc bude dítě bavit.





You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!