Beauty

Nejoblíbenější produkty vybraných značek

úterý, září 05, 2023

P3211716u

Značky, které tu dnes uvidíte, mají v kosmetickém světě vynikající pověst a nabízejí produkty, které oslovují širokou škálu lidí. Objevte dnes mé oblíbence a produkty, které by Vám mohly pomoci dosáhnout krásné a zdravé pleti. Veškeré produkty jsou dostupné na e-shopu Notino.

Medik8: Vědecký přístup k péči o pleť
Medik8 je značkou, která se specializuje na pokročilou péči o pleť s využitím vědeckých poznatků. Jedním z jejich nejoblíbenějších produktů je "C-Tetra Serum." Tento sérum obsahuje stabilní formu vitamínu C, která pomáhá bojovat proti volným radikálům, redukovat pigmentové skvrny a zlepšit texturu pleti. Díky lehké konzistenci je vhodné pro různé typy pleti a je oblíbené u lidí, kteří chtějí dosáhnout zářivé a mladistvé pleti.

Weleda: Přírodní krása z klasických ingrediencí
Weleda je známá svými přírodními produkty, které vycházejí z tradičních receptur. Mezi nejoblíbenějšími produkty této značky patří "Skin Food." Tato všestranná krémová mast je bohatá na rostlinné oleje a extrakty, které hydratují a uklidňují suchou a podrážděnou pleť. Skin Food je mým oblíbeným produktem. Oceňuji jeho schopnost oživit unavenou pleť.

Skin Food pleť skvěle hydratuje a zanechává za sebou příjemnou vůni a vláčnou pokožku. Krém voní příjemně po bylinkách, nejvíce převládá asi heřmánek. Někomu vonět nemusí. Chce to vyzkoušet. Každý není příznivce bylinných vůní. Nicméně ho označuji jako ideálního favorita do zimního počasí. 

Krém má 
klasické balení jako jiná balení krémů od Weledy. Hliníková barevná tuba s bílým šroubovacím víčkem. Já jsem si tyto tuby oblíbila. Vymáčknete tolik krému, kolik chcete a nemusíte prstem sahat do klasického kelímku. Také ho vymáčknete do poslední kapky. Díky tomuto krému získáte více prostoru na cestách v kosmetické taštičce.  Nahradí Vám denní i noční krém, dokonce i krém na ruce.

PB270465u

Ziaja: Cena a kvalita pro všechny
Ziaja se zaměřuje na cenově dostupnou péči o pleť, která nezklame. Jedním z jejich bestsellerů je "Ziaja Sensitive Skin Micellar Water." Tato micelární voda je ideální pro citlivou pleť, protože jemně odstraňuje makeup a nečistoty bez dráždění. Díky své lehké a hypoalergenní formuli je vhodná pro každodenní použití a pomáhá udržovat pleť čistou a svěží. Dalším mým oblíbencem je krém na ruce Goaťs Milk. Celá tato řada je skvělá!

Dermacol: Profesionální makeup pro dokonalý vzhled
Dermacol je známý svými profesionálními produkty pro makeup. Jejich "Dermacol Make-up Cover" je ikonickým produktem této značky. Tento silně krycí makeup se stal legendou díky své schopnosti zakrýt i výrazné nedokonalosti pleti, jako jsou jizvy, pigmentové skvrny nebo akné. Díky voděodolnému složení a široké škále odstínů se stává oblíbenou volbou profesionálních makeup artistů i každodenních uživatelů. 

   

Každá z těchto značek nabízí unikátní produkty, které mohou splnit různé potřeby vaší pleti. Ať už preferujete vědecký přístup, přírodní ingredience, cenově dostupné možnosti nebo profesionální makeup, Medik8, Weleda, Ziaja a Dermacol mají něco pro každého.

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!