Beauty

Kosmetické produkty stvořené pro cestování

neděle, dubna 23, 2023

 

Chystáte se vyrazit na cesty? Jarní měsíce svádí k výletům a nebo cestám do zahraničí! Jak si zabalit co nejefektivněji, ať nemáte na zádech 20 kilo. Řešením je cestovní balení!

V takových případech určitě oceníte cestovní balení kosmetiky, které jsou stvořené k cestování, snadno se vejdou do malých zavazadel a ušetří v nich spoustu místa. Najdete pro ně uplatnění jak pro malý výlet či pro přenocování pod stanem. A co dalšího je na nich skvělé? Jsou úžasné, pokud chcete vyzkoušet nový produkt a nechcete ho kupovat napoprvé v plné velikosti. 

Cestuj se svými oblíbenci  Cestovní set s 5 prázdnými nádobkami CORAL
Pokud máte opravdu své kosmetické oblíbence, které mají větší obsah a nechcete táhnout sebou celé balení, můžete si je vzít všude sebou díky tomuto cestovní kitu, který obsahuje 5 prázdných lahviček, do kterých snadno přelijete šampon, sprchový gel, oblíbenou micelární vodu či pleťový krém.
Všechny lahvičkou jsou svou velikostí v souladu s leteckými předpisy a vy si tak bez problému užijete cestování se svými nepostradatelnými kosmetickými produkty a navíc ušetříte místo v kufru. Můžete vybírat ze dvou barev – bílá a korálová. 

Vichy Ideál Soleil
Pokud se chystáte k vodě či moři, určitě se bude hodit opalovák. Já sebou beru ultra lehký opalovací krém na obličej a tělo SPF 50 od Vichy v mini verzi. Ochrání kůži před negativním vlivem UVB i UVA záření a zároveň jí dodá potřebnou dávku hydratace. Tento krémík používám spíše na obličej, který mám náchylnější. Pokud se chystáme třeba na týden k moři, beru sebou i větší verzi opalováku, protože ta se upotřebí vždy.
Toto praktické balení můžete mít neustále u sebe a nenechat se slunečními paprsky zaskočit. Jeho velikost je ideální akorát tak na víkend a oceníte ho i  na pláži či při procházkách ve městě.
Péče o vlasy v létě
Vzhledem k tomu, že je léto a k létě voda prostě patří,  vybrala jsem i hydratační dvoufázovou olejovou mlhu od značky Kerastase. Kerastase Soleil Huile Siréne pro plážový efekt. Tento přípravek poskytuje hloubkovou péči vlasům, které byly vystaveny slunečním paprskům. Krásně voní a vytvoří bohaté přirozené vlny. Aplikuje se rovnoměrně na ručníkem vysušené nebo suché vlasy. Celá tato řada od značky Kerastase je skvělá  a pokud zvolíte třeba i šampon, tak si ho zrovna tak můžete odlít do té mini Notino lahvičky. Ověřte si na hotelu dostupnost fénu, případně si ho zabalte sebou. Mrkněte do kategorie cestovní fény.

Suchý šampon Batiste Fruity & Cheeky Chery
Batiste je moje nejoblíbenější značka co se týče suchých šamponů. Tahle mini verze Vám při cestování nesmí chybět. Je to suchý šampon pro objem a lesk s višňovou vůní. 

Některé kosmetické produkty jsou přijatelné už v jejich standardním balení. Já třeba miluji mandlový pleťový krém od Weledy, který díky obsahu 30 ml se vejde opravdu všude. Stejně tak značka Vichy u které mám také pár svých oblíbenců.

Ať už pojedete na pár dní, nebo na týdny, ideální je mít s sebou cestovní balení kosmetiky. Ušetří vám spoustu místa i času při balení. Věřím, že i Vy najdete své oblíbence, případně se inspirujete. Velký výběr kosmetických miniatur seženete na Notino.



You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!