Inspiration & Tips

Dárek pro maminku na den Matek

čtvrtek, května 11, 2023


Krásný den moji milí čtenáři.
Druhé květnové neděli u nás neodmyslitelně patří oslava Dne matek. Každou maminku určitě potěší menší pozornost. Letošní Den matek vychází na nedělí 14.5.a já jsem si dnes pro Vás připravila menší inspiraci na dárečky pro maminku ke dni Matek. Myslím, že tento zvyk je fajn a čím je dárek osobnější, tím víc zahřeje u srdce. Už jako malá jsem pro svoji mamku kreslila obrázky. Za svou lásku a péči si dáreček určitě zaslouží.

Má vaše maminka ráda voňavé věci? Můžete ji potěšit kosmetikou nebo svíčkou. Velký výběr produktů seženete na Notino a já jsem pro Vás vybrala hned několik tipů. Mrknout můžete i do jejich speciální sekce dárek pro maminku a vyberte si z široké nabídky kosmetiky, parfémů a dárkových sad.

Já mám pro Vás tip nejen na voňavý dárek, ale i tip, jak ho originálně zabalit. Pořídit mamince dárek je to nejmenší, co pro ni můžete udělat. Potěšíte ji třeba kvalitním parfémem, nebo sáhnete po klasice, kterou už léta používá. Mimo parfému můžete sáhnout třeba po kvalitním krému nebo řasence, potěší i pěna do koupele nebo vonná svíčka. Krásný dárek pro mamku jsou i dárkové sady, kde jsou v nabídce nejen parfémované sady, ale sady i pro péči o pleť nebo sady dekorativní kosmetiky od známých značek. Pokud se bojíte, že se netrefíte do vkusu, můžete zakoupit dárkový poukaz a vložit ho do dárkové krabičky. 

Za zmínku stojí určitě dárkové sady od značky Chloé. Nejen, že jednotlivé vůně mají nádherné flakóny, ale za zmínky stojí i krásné dárkové sady. Hodí se skvěle jako dárek, protože jejich květinová vůně je vhodná na celodenní nošení. Jestli mohu doporučit parfém se kterým nešlápnete vedle, tak jsou to jednoznačně parfémy od Chloé.

Jak dáreček zabalit?
Já jsem letos vyzkoušela originální balení a zrecyklovala krabici od balíčku. Na krabici jsem nakreslila vázu, doplnila ji sušenými květy a přidala mašli z juty. Dovnitř může vložit Vámi pořízený dáreček nebo třeba fotku Vašich dětí.

Tip na originální dárek pro maminku?
Zapojte svoje děti a vytvořte pro Vaši maminku/babičku překvapení v podobě krásné vzpomínky. My jsme využili jednobarevnou kuchyňskou chňapku a pomocí barvy na textil na ni děti obtiskli své ručičky. 



Nezapomeňte přitom, že nejlepší dárek pro maminku je ten, že si na ni na Den matek
vzpomenete a oslavíte ho společně.



You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!