Inspiration & Tips

Nejlepší dárky pro "novopečené" maminky

čtvrtek, července 27, 2023

Čím potěšit novopečenou maminku a její miminko? Narození dítěte je výjimečným okamžikem v životě každé rodiny. Pokud se chystáte navštívit novorozené miminko, tradice říká, že byste neměli chodit s prázdnou. Nezapomeňte ani na maminku, protože bez ní by tato událost neproběhla. 

Chystáte se za novopečenou maminkou a jejím čerstvě narozeným děťátkem už do porodnice? V tomto případě vsaďte na praktické maličkosti, které udělají radost. Miminku můžete přinést například dětské pleny, vlhčené ubrousky, oblečení či kosmetiku pro miminko. Na eshopu Notino máte pestrý výběr produktů, ze kterých můžete vybírat. Mamince po porodu přijde zase nejvíce vhod kvalitní jídlo nebo něco dobrého na zub. Můžete sáhnout i po kvalitní kosmetice, kterou v porodnici skutečně využije. Skvělým dárkem může být i dětská chůvička nebo rodinné focení. 

Dárek pro miminko nemusí mít podobu plen. Skvělým dárkem můžou být i hravá
chrastítka, která miminko zabaví a zaujmou i na cestách.  Pestrá dětská chrastítka vydávající různé zvuky přispívají k rozvoji koordinace a smyslů těch nejmenších již v prvních dnech po narození. Chrastítka jsou vyrobena z kvalitních a odolných materiálů a jsou speciálně navržena tak, aby je snadno uchopily i drobné dětské ručky. 

Chrastítka jsou určena dětem již od narození a čím nápaditější a barevnější chrastítko, tím více rozptýlení přináší. Při výběru se zaměřte na velikost, tvar a materiál chrastítka, ale také na věk miminka. Vybírejte chrastítko, které nebude pro miminko příliš těžké ani složitě uchopitelné. Klasické chrastítko do ručičky můžete doplnit o další typy chrastítek.

 

Bezpečí miminka je pro maminku na prvním místě, proto se při výběru dárku můžete zaměřit i právě na bezpečí dítěte. Aby měla jistotu, že její děťátko bude v pořádku, i když mu několik minut nebude na blízku, trochu jí s tím pomozte pomocí vhodného dárku. Ač se to nezdá, tím nejoriginálnějším dárkem pro ni může být dětská chůvička, kterou bude každý den využívat následujících několik let. Kromě klasické chůvičky novopečená maminka jako dárek ocení rovněž videochůvičku nebo monitor dechu. 


Uchování vzpomínek jako nejoriginálnější dárek pro čerstvou maminku
Každé novopečené mamince záleží na vzpomínkách. Úsměv na tváři ji vykouzlíte, když ji věnujete nějaké pěkné fotoalbum, do kterého si bude moci lepit fotky svého rostoucího miminka a zapisovat do něj, jaké její děťátko dělá pokroky. Skvělé jsou i dárkové sady, díky nimž můžete otisknout ručičku nebo nožičku miminka, nebo dokonce udělat jejich odlitek. 

 










You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!