New York

White denim & Levis jeans

pondělí, září 11, 2017

P5141480u
P5141470u
DETAILS
jeans - Levis, top - Yoshopshoes - Zara, bag - Stradivarius, watch - Daniel Wellington


Máte rádi denimové kousky? Bezesporu, že jedním z nejoblíbenějších kousků jsou džíny. Jsou pohodlné a uděláte v nich parádu celý rok. Určitě také víte, že denim není vždy jen o modré barvě. Skvěle vypadá i v bílé! Bílý denim je většinou díky jeho čistotě a bělosti považován za letní klasiku, která letos slavila celkem velký comeback, nicméně byl velmi populární i loňský podzim. Nejčastěji se s ním setkáte v podobě úzkých kalhot. I já jsem si letos pořídila tyto bílé krásky z Levis kolekce v NYC. V bílé barvě můžete snadno upoutat v kombinaci s výrazným topem, doplňky nebo botami. Já jsem se bílé džínoviny docela bála. Je pravda (jak už jednou řekl i můj manžel), že to chtělo opravdu velkou odvahu obléct si téměř na celý den bílé Levisky v NYC. Světe div se, ale večer zas tak špinavé nebyly. Takže Vy, které se bojíte bílé, tak zapomeňte na strach i předsudky a jednoduše to zkuste taky. Určitě nemusíte mít velikost 34. Stačí si vybrat správný střih a zvolit vhodné spodní prádlo. Také to chce trochu toho stylu.
Já myslím, že pravidla se můžou porušovat a v bílých kalhotách můžeme vyrazit i na podzim. Myslím, že babí léto a sluneční paprsky si ještě trochu užijeme. Stačí jen vědět, jak světlý denim správně kombinovat i během podzimu. Na podzim budou bílé džíny vypadat skvěle s elegantním camel kabátkem a kotníčkovými botkami. Samozřejmě můžou být i perfektním základem, jak dát vyniknout výraznějšímu kousku. 

Co vy a bílý denim? Nosíte ho?
P5141392u
P5141420u
Location: Flushing Meadows Corona Park, New York
P5141385uP5141410u
P5141415uP5141383u
P5141522u
**EN**
Do you like denim pieces? Without a doubt, one of the most popular pieces are jeans. They are comfortable and you will have style all year long. You probably know that denim is not always just a blue. Looks great in white too! White denim is mostly due to the purity and whiteness considered as a summer classic, which celebrated a big comeback this year, but it was also very popular last fall season. You will most often meet them in the form of tight trousers. I also bought these white beauties from the Levis collection in NYC. You can easily attract the attention in the white color in combination with an expressive top, accessories or boots. I was quite afraid of the white jeans. It is true, as my husband once said, that it was really a courage to dress up and wore them almost whole day in NYC. Worlds wander, but they were not so dirty at the end of the evening. You guys, who are afraid of white, forget about fear and prejudice and simply try it. You do not need to size 34. Just choose the right cut and choose the appropriate underwear. It also wants a bit of that style.
I think the rules can be broken and we can wear the white jeans even in the fall season. I think we can enjoy „the Indina summer“ and sunshine a bit. Just to know how to combine the bright denim correctly. During the fall season a white jeans will look great with an elegant camel coat and ankle boots. Of course, they can also be a perfect foundation to make a more prominent piece.
What about you and the white denim? Do you wear it?
P5141527u
Location: Gantry Plaza State Park, New York
P5141531U
P5141538uP5141535u
P5141533u
P5141539uP5141540u
P5141542uP5141543u
P5141546u
P5141552u
P5141553uP5141556u
P5141559u
P5141558uP5141581u
P5141582u

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Na fotkách ti to moc sluší! Jinak bílý denim mi přijde snad už jako basic kousek a must have v šatníku. Mám jak klasické úzké až ke kotníkům, tak takové ty tříčtvrteční, které nosím nejraději. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda! Já jsem si nějaké bílé denimové kousky pořídila až letos :)

      Vymazat
  2. You look so classy. Love the bag! Have a great week! xx

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadáš nádherně! :) Já bílý denim a vlastně ani bílou barvu nenosím, hnedka bych to zašpinila ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Mám jedny hodně světlé džíny, skoro bílé. Nosím je ale málokdy, protože mám strach z toho, že se mi někde umažou, jsem celkem nešikovný člověk na takové věci :D ale určitě jsou hezké a slušivé :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu tvé obavy :) Mě se nejvíc umazal ten rantl pasu o džínovou bundu. Jak se to šoupe, tak se tomu člověk prostě nevyhne. Naštěstí to šlo vyprat.

      Vymazat
  5. Thanks a lot :D

    super comfy and trendy look :D loved it!
    NYC is my travel dream!

    NEW TIPS POST | MICELLAR SHAMPOO: omg, WORTH IT? :O
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ta kabelka je krásná :) a musím ti pochválit i vlásky!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. To doufám, že si babí léto ještě užijeme!:) Bílé kalhoty jsou super, uvažuji o podobných, ale ne leviskách.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!