Beauty

Voňavé dárky na poslední chvíli, které vám neudělají průvan v peněžence

úterý, prosince 20, 2022


Vánoce jsou téměř tu a já mám pro Vás tipy na last minute dárky, které Vám neudělají průvan v peněžence a přesto vypadají luxusně! Za málo peněz, hodně muziky. Celou škálu těchto voňavých dárků můžete vybírat na Notino, kde aktuálně probíhají i velké vánoční slevy. Někteří z nás si totiž rádi vychutnávají vánoční adrenalin a pořizují dárečky na poslední chvíli. Někdy to i prostě nevyjde nebo nestíháte. Výhodou nákupů na poslední chvíli jsou i vánoční slevy a inspirace se hodí vždy.

Dárky za pár korun
Dárky od pleťové kosmetiky až po parfémy. Pleťová kosmetika sklidí úspěch vždy, ale i tady musíte být s výběrem opatrní. Asi nechcete kámošce připomenout, že má kruhy pod očima, protože je věčně nevyspalá kvůli dětem. Potěší ji třeba hydratační či vyživující maska, pleťové sérum, balzám nebo hydratační krém.

Radost udělají i voňavé balíčky. Zkuste se ale zase vyhnout dárkům, které by mohli upozornit na nedokonalosti těla. Dotyčné osoby by se to mohlo dotknout. Takže pozor třeba na gely a krémy proti celulitidě. Vybírejte spíše neutrální kosmetiku v podobě sprchového gelu v kombinaci třeba s tělovým mlékem. Dobře uděláte, pokud sáhnete i po kvalitním krému na ruce, voňavém oleji do koupele nebo pečujících beauty produktech.

                

Pokud se dotyčná ráda líčí, můžete pořídit sadu štětců, paletku očních stínů, kvalitní řasenku a na všechny tyhle beauty radosti kosmetickou taštičku. Skvělým dárkem může být i sada laků na nehty. V dekorativní kosmetice je z čeho vybírat! 
Ani za voňavý dárek nemusíte utrácet tisíce. Zkuste mrknout do kategorie toaletní vody, uvidíte, že ceny Vás potěší. Buď sáhnete po něčem osvědčeném, nebo si troufnete pořídit nějakou novinku. Toaletku můžete koupit i Vašim ratolestem. U nás třeba frčí Frozen Ledové království.

Skvělým dárkem může být i dárek s merchem oblíbených filmových či seriálových hrdinů. Seženete merch Hvězdných Válek, Harryho Pottera, Avengers. 
Milovníky interieru potěší i svíčky nebo vonné difuzéry. 

A pokud se i přesto bojíte něco vybrat,
dárkový poukaz to jistí vždy. Vybírat můžete od 500 Kč do 200 Kč. Můžete jich nakoupit, kolik chcete. Když je zaplatíte, obratem Vám přistanou v e-mailu.  


Dárky stačí už je zabalit, nadepsat jmenovky a radovat se u stromečku.
Krásné Vánoce!




You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!