Home&Decor

Kouzlo Vánoc v interiéru

úterý, listopadu 30, 2021

 

Máte rádi Vánoce? Doufám, že ano, protože já je miluju a dnešní článek jsem se rozhodla věnovat právě jim, protože jejich přípravu si opravdu užívám.

Co by to bylo za vánoční atmosféru bez dekorací a vyzdobeného interiéru?
První adventní neděle je za námi a v průběhu celého adventu máme možnost, si doma vykouzlit kouzelnou atmosféru, která nám zpříjemní čekání na blížící se vánoční svátky. I Vánoce mohou být stylové, ale měli by být především Vaše. Měli byste mít představu o tom, jak by měly vypadat. Chcete je v přírodním duchu nebo třpytivé? Jak zvolíte hlavní barvu a jakou doplňkovou? Vybraný styl by Vám měl být blízký a podle toho tvořte a dekorujte.

Musím se přiznat, že nepatřím mezi milovníky divokých vánočních dekorací ve výrazných barvách, a dávám spíše přednost
jednoduché eleganci a skandinávskému stylu, který využívá především světlé barvy a přírodní materiály. Hnědá a bílá barva byla barvou našich loňských Vánoc. Letos to nehodlám měnit, jen mám chuť je doplnit o prvky zlaté a zelené. Rovněž jsem si našla oblibu v dřevěných ozdobách.

Svíčky a svícny dodají tu správnou atmosféru
Pokud milujete vánoční svátky, určitě by Vám neměli doma chybět svíčky a kouzelnou atmosféru si vytvoříte s domečky od značky Kähler Design , které najdete třeba na Bonami v kategorii svícny. Tlumené světlo čajových svíček, které se promítá skrz okénka domečku působí uklidňujícím dojmem.

Vánoční tabule
Ať už zvolíte jakoukoliv barevnou kombinaci, měla by ladit se štědrovečerním stolem.  To jak barevně, tak i s použitými doplňky. Svíčky, kvalitní ubrus, světýlka, váza s květinou. Určitě dejte přednost i lepšímu nádobí.  Pestrou nabídku najdete na Bonami v kategorii talíře. Protože kdy jindy, než právě o svátcích si to neudělat krásné? Chybět by neměly ani hezky upravené ubrousky, ať už papírové či látkové. Já už dopředu přemýšlím, jak bude vypadat finální verze sváteční tabule. Přesouvám, aranžuji, vyhazuji nebo naopak doplňuji. Pokud si to připravíte v předstihu, budete mít nějaký čas k dobru na případné dokoupení.

Buďte kreativní
Já ráda tvořím a vymýšlím věci po svém, zkuste to taky, je to příjemné odreagování. Letos jsem si vyrobila další verze papírových hvězd a vlastní ozdoby. Nechybí ani venkovní dekorace. Venkovní dveře nám zdobí věnec a v záhonech máme vánoční trpaslíky. Krásné na tom je, že spoustu věcí můžete tvořit i s dětmi nebo je aspoň do jejich části zapojit. Navíc spoustu přírodních pokladů najdete lesem a ještě ušetříte svoji peněženku.

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!