Inspiration & Tips

Splněná přání s TOMIKUP

sobota, listopadu 21, 2020

Krásný den moji milí čtenáři.
Také se Vám stává, že Vaši blízcí začnou řešit dárky na poslední chvíli a nakonec dostanete bílou obálku s penězi, protože nevěděli, co Vám měli koupit a nechtěli šlápnout vedle? S TOMIKUP už se to stát nemusí. Ten totiž Vašim blízkým řekne, po čem skutečně toužíte.
Aplikace, která Vám pomůže vyřešit vánoční dárky, dárky k narozeninám, svatební dary, dárky pro děťátko nebo jen sdílený nákupní seznam třeba při plánování oslavy či nějaké akce. Je skvělou pomůckou pro všechny, kdo si marně lámou hlavu, jak nejlépe potěšit své blízké. Pokud nevíte, co pořídit taťkovi k Vánocům, jak překvapit kámošku nebo čím rozzářit dětská očka, tak mrkněte i na dárkového rádce, který Vám s výběrem dárků pomůže. 

Všechno má přehledně rozdělené do kategorií
. Celoročně můžete splněná přání mazat a nová přidávat v rámci stejného seznamu, ke kterému mají přístup Vaši přátelé.

Jednoduše si
vytvoříte svůj seznam dárků a rozešlete ho rodině či přátelům. Seznam přání si upravíte podle svých představ a uložením získáte odkaz na rezervaci dárků. Ten pak můžete rozeslat blízkým a oni si jednoduše zarezervují dárek, který budou chtít pořídit. Potvrzenou rezervací ho nekoupí i někdo jiný. Pokud je dáreček v seznamu zarezervovaný, už ho nelze rezervovat znovu a dotyční vědí, že mají koupit něco jiného.

Já takhle vytvářím seznam dárků pro Terezku k Vánocům.
Rozešlu ho pak prarodičům a blízkým a oni si daný dáreček mohou zarezervovat. Prarodiče tuto možnost vždy ocení, protože ne vždy se trefí do vkusu. Rodiče totiž nejlíp ví, co by jejich děťátko ještě potřebovalo nebo naopak, co už dávno doma má.  TOMIKUP můžete využívat i v mobilní aplikaci. Je dostupná jak v Google Play tak v App Store. Do telefonu si nápad na dárek můžeme zapsat hned v momentě, kdy vás napadne. Navíc ho budete mít vždy po ruce. Aplikace nabízí 3 hlavní sekce, kterými jsou Má přání, Přátelé a Nákupní seznam. Když Vám dojde mléko, můžete si ho rovnou zapsat do nákupního seznamu a při příští návštěvě obchodu ho rovnou koupit. TOMIKUP nezapomněl ani na dopis Ježíškovi Online. Shromažďuje přání všech dětí i dospělých. Navíc dárky, které Ježíšek nezvládne pořídit pod stromeček, můžete sdílet se svými přáteli a dostanete je třeba k narozeninám.       

Napiš dopis Ježíškovi online
Všechny dárky budete mít přehledně a pohromadě včetně obrázků, odkazů a dokonce můžete doplnit i podrobnější popis, např. velikost u oblečení
Snadno ho pošlete rodině pro případ, že by Ježíšek na něco zapomněl. Nasdílení je velice jednoduché a zabere Vám jen pár minut. Sdílet ho můžete přes SMS, emailem nebo na Facebooku. 
Není potřeba psát příští rok nebo k narozeninám, všechno znovu
Partnerovi ušetříte mnohdy stres se sháněním dárků 

Menší shrnutí, PROČ TOMIKUP POUŽÍVAT
Dostanete dárky, po kterých skutečně toužíte. Svá přání si můžete zapisovat už v průběhu roku. Uvidí je pouze Vaši přátelé. Můžete napsat i dopis Ježíškovi online.
Dva stejné dárky v rámci jedné oslavy? Tomikup je ideální i pří plánování svatebních darů, aniž byste přišli o překvapení. Nemusíte se pak bát, že dostanete třeba 2 žehličky.
Ušetří Vám čas a stres.
Brouzdáte po internetu a hledáte vhodný dárek? S TOMIKUP se můžete podívat na jisto, co si dotyčný přeje.
Dárkový blacklist, aneb dárky, které už nepotřebujete. Dostáváte každé vánoce parfém, že byste si mohli otevřít vlastní parfumerii? Takhle dáte blízkým citlivě najevo, že parfémů už máte dost.

Díky TOMIKUP můžete darovat i dárek dětem z dětských domovů.
Kdy jindy udělat dobrý skutek, než na Vánoce? Darovat můžete hračku, ale i praktické dárky pro děti, které z dětského domova odcházejí. V seznamu dětských domovů si vyberete libovolný dárek, který si zarezervujete. Zarezervovaný dárek koupíte a pošlete ho na adresu uvedenou v popisu seznamu. Na balíček napíšete heslo „TOMIKUP“ a jméno dítěte, pokud je uvedeno.  Přání nemusíte plnit jen na Vánoce. Dárečky potěší děti i k narozeninám nebo v průběhu roku. 

Využíváte aplikaci TOMIKUP nebo o ní slyšíte poprvé?



You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!