Beauty

Pleťové masky a peelingy. Novinky v péči o pleť od Dulcia

čtvrtek, listopadu 12, 2020

Pleťová maska je důležitou součástí o pleť jakéhokoliv věku. Hloubkově ji vyčistí, odstraní nečistoty a zároveň dodá pleti potřebné živiny a potřebnou hydrataci. Peeling je další vynikající doplněk v péči o pleť. Peelingy na rozdíl od masek odstraňují vnější vrstvu pokožky a vytvářejí hladší texturu. Největší rozdíl mezi maskami a peelingy je doba jejich aplikace. Peeling zvládnete do pár minut. Masky zase vyžadují víc času, což zvyšuje sílu působení aktivních složek, které do pokožky pronikají.

Stres, pracování nasazení, ale i přibývající léta totiž nechávají na pokožce znatelné stopy.
 Dnes bych Vám tu ráda představila novinky od Dulcia a jejich přírodní pleťové masky a peelingy. Dulcia natural je slovenská, přírodní a ručně vyráběná kosmetika. Už jsem s ní na vlně přes čtyři měsíce a rovněž jsem Vám tu představovala jejich úžasné deodranty, za které bych dala ruku do ohně.

Dulcia nedávno představila tyto novinky a já bych tu dva produkty, které už mám více otestované, trochu rozebrala.
Omlazující maska – kyselina glykolová a hyaluronová
Upokojující výživná maska – mikro-bio komplex
Hydratační maska – ectoin + koenzym Q10
Maska na stažení pórů - čistící komplex
Hloubkový peeling s dvojitým účinkem
Enzymatický peeling s šetrným účinkem
                    
Maska na stažení pórů – čistící komplex
Já bych se dnes věnovala této masce, po které jsem sáhla jako první, protože mám pleť s rozšířenými póry, se sklonem k mastnotě. Jde o bahenní masku, která má příjemnou vůni, účinně stahuje póry a pleť skvěle vyčistí. Pleť je po masce neuvěřitelně jemná, čistá a póry jsou krásně stáhnuté. Výborně pomáhá i při redukci černých teček. Je vhodná pro všechny typy pleti, zvlášť ty problematické.

Maska má krémovou konzistenci a zemitý odstín jí dodávají jíly a extrakty z bylin. Použití masky je klasické. Nanáším ji na vyčištěnou pleť a krk a jemně ji do obličeje vmasíruju. Nechám působit 15 minut a poté promasíruji vlhkými prsty pokožku, aby se maska změkčila, a odstraním ji vlažnou vodou. Za těch 15 minut můžete postrašit partnera, dítě nebo si přečíst pár stránek knížky ,-)  Následně pleť ošetřím pleťovým krémem. Používám ji dvakrát týdně a výsledek je opravdu znát.

Vysoký podíl rostlinných extraktů a čistících složek pomáhá normalizovat akné, absorbovat přebytečný maz v pórech a zároveň ovlivňovat funkci mazových žláz. Hloubkově ji vyčistí, odstraní nečistoty a zároveň dodá pleti potřebné živiny a potřebnou hydrataci.
                       
Hloubkový peeling s dvojitým účinkem
Kombinuje mechanický a chemický účinek peelingu. Kyselina glykolová v propojení se zrníčky jojoby zabezpečí viditelný a okamžitý výsledek.

Musím říct, že pár drogérkových peelingů mi už prošlo rukama, ale toto je úplně jiná liga. Má skvělou konzistenci, krásně se roztírá a po umytí je tvář krásně hladká, zářivá a póry jsou stáhnuté. Tón pokožky je rovněž sjednocený. Je to můj nový oblíbenec. Peeling používám v kombinaci s uspokojující a výživnou maskou. Peeling používám 1x týdně.
Těším se, co uvede Dulcia na trh příště!

Používáte pravidelně pleťové masky nebo se do použití musíte spíše nutit?






You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!