Beauty

Paletka Sigma Cor-De-rosa

čtvrtek, listopadu 12, 2020

Krásný den moje milé čtenářky.

Dnes bych Vám tu ráda představila paletku očních stínů od značky
Sigma, která je proslulá hlavně svými kosmetickými štětci. Věděli jste ale, že nabízí i dekorativní kosmetiku? Pokud ne, tak mrkněte na Notino, protože nabídka se víc než rozrostla.

Dnes se konkrétně podíváme na zoubek paletce
Sigma Beauty Cor-de-rosa, která je přesně můj šálek kávy, co se týče barevného provedení. Jedním slovem je úchvatná. Balení mi rovněž vzalo dech. Má krásnou broskvovou barvičku, je potištěna bílým nápisem a všude jsou zlatem lemované růže. Velmi poutavý obal, který dokonale odráží její barevný příběh. Ten obal mě prostě hodně baví!

Paletka nabízí 14 krásných odstínů (9 matných, 4 třpytivé) a vykouzlíte s ní různé variace očního looku. Ať už pro příležitostné denní či večerní líčení.  Uvnitř paletky je magnetický uzávěr a zrcátko poměrně pěkné velikosti. Cestovat s takovou paletkou je pak o hodně jednoduší. Všechny odstíny v paletce jsou pojmenované a obsahuje štětec s dvojitým koncem.          Mě obecně potěší, když paletka má v sobě kvalitní štětec a s paletkou od značky Sigma je to ještě větší zážitek, protože jejich štětce jsou známé jejich skvělou kvalitou. Je super měkký a pracuje se s ním dobře.

Když jsem paletku otevřela, hodně mě upoutaly třpytivé odstíny. Překvapilo mě, jak jsou odstíny pigmentované. Díky teplým tónům je paletka vhodná jak pro letní, tak zimní měsíce. Nabízí spoustu prostoru pro kreativitu a to díky odvážným, ale i neutrálním barvičkám.

Celkově mě tato paletka velmi překvapila. Určitě stojí za vyzkoušení. Všechny odstíny se skvěle doplňují, bez ohledu na to, které barvy se rozhodnete použít. Matné odstíny jsou skvěle pigmentované, nanáší se hladce na oční víčko, neslévají se a nejsou příliš práškovité. Výdrž je skvělá, celodenní. Co hodnotím pozitivně je, že stíny z oka během dne neopadávají.
                                                                                                             
Co se týče té funkční stránky, tak za 14 krásných odstínů zaplatíte 1188 Kč. Myslím si, že paletka je hodně univerzální, takže nezáleží na tom, jakou máte barvu vlasů nebo jaká barva Vám sluší nejvíc. Věřím, že dámy, které to s líčením nijak nepřehání, tak tato kráska u nich sklidí úspěch.

Štětec, který zajistí perfektní nalíčení. Je vhodný pro aplikaci krémových produktů a pudrových produktů. Není určený jen k samotnému nanášení odstínu na víčko, ale i k jejich rozmazávání a vytváření plynulých přechodů. Štětec má jemné štětinky, husté a jeho použití na citlivé pokožce víček je opravdu příjemné. 

Znáte značku Sigma? Jaké je Vaše oblíbená paletka?















You Might Also Like

1 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!