Inspiration & Tips

Kouzelný svět Sylvanian Families

čtvrtek, listopadu 19, 2020


Krásný den moji milí čtenáři.
Vánoce klepou na dveře a určitě každý z nás hledá inspiraci, čím by mohl potěšit své dětičky. Dětská hra je především o zábavě, ale zároveň je součástí správného a zdravého vývoje dětí.

Dnes bych Vám tu ráda představila sběratelskou kolekci od Sylvanian Families.
Znáte tyto roztomilé postavičky? Pokud ne, dnes se seznámíte. 
Kdo jsou Sylvanian Families?
Lidé z celého světa je milují už od roku 1985, byly vytvořeny v Japonsku. Jsou to postavičky zvířátek vyrobené s nostalgickým nádechem. Filozofie Sylvanian Families je postavena na 3 konceptech: příroda, rodina a láska a na tomto základě si i dítě může rozvíjet svoji představivost a učit se pečovat a sdílet své pocity. Sylvanian Families jsou tu od toho, aby podpořili edukativní roli a rozvíjeli klíčové sociální dovednosti.

Všechny rodinky bydlí v Sylvanian vesničce.  Je to domov těch nejsrdečnějších přátel na celém světě. Kolekci Sylvanian Families seženete na
Mall.cz. K dispozici je řada domů, obchodů, nábytku a doplňků. Všechny jsou propracované do nejmenších detailů. Jak můžete vidět, my máme tento dobrodružný dům na stromě. Má klouzačku a houpačku, kterou lze použít jako výtah. Domeček má čtyři malé pokojíčky. Uvnitř stromu je dokonce tajná chodba určená jen pro děti.
Z postaviček si můžete vybrat např. roztomilé veverky, čokoládové králíčky, myška, rodinu ježků nebo javorové kočky a mnohé další. Figurky jsou potažené semišem a poskytují tak na první pohled jemný a něžný vzhled. Jsou kvalitně zpracované a jejich končetiny jsou pohyblivé. V základní sadě najdete převážně čtyřčlennou rodinku zvířátek. Maminka, tatínek a dvě dětičky. U některých rodinek si můžete dokoupit i krásná miminka, třeba jako máme my právě u veverek.

Sylvanian Families podporuje zdravou hru, která pomáhá dětem rozvíjet myšlenky a emoce. Osloví nejen holčičky, ale také chlapečky.
Moc se těším, až si je Terezka rozbalí pod stromečkem a co na to řekne :) Znáte je? Mají je Vaše děti?
                      Výrobky Sylvanian Families mají 5 charakteristik a rolí důležitých pro zaujetí dětí.
1. Rozvoj motorických dovedností
Děti se učí, jak provádět každodenní úkony jako je nakupování, vaření nebo úklid. Díky pohyblivým figurkám je rozmanitost hry pestrá.
2. Napodobování každodenního života dospělých
Děti si hrají se zvířecími figurkami, které se chovají jako lidské bytosti a s řadou dalších výrobků ukazujících běžný život. Tím jsou přirozeně inspirovány k napodobování každodenních činností dospělých.
3. Podpora mezilidských komunikačních dovedností 
Děti rozvijí své komunikační dovednosti a učí se starat o druhé tím, že zkoumají různé herní vzorce a hrají se s různými postavami, se kterými se mohou identifikovat.
4. Podpora tvořivosti a představivosti
Představivost tu nemá žádná omezení. Spojením budov a nábytku, který si vybírají a rozestavují, si také rozvíjí svůj smysl pro prostor a samostatnost rozhodování.
5. Stimulování zájmu o vzdělávání a umění a prohloubení zvídavosti









You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!