Inspiration & Tips

Fotodárky: Vzpomínky jako originální dárek pro celou rodinu

středa, listopadu 18, 2020

Vánoce klepou na dveře a určitě přemýšlíte, co pořídíte svým nejbližším. Dnes jsem Vám chtěla dát takový menší tip na originální dárečky pro celou rodinu, které Vám nezruinují peněženku. Fotodárky plné hřejivých vzpomínek.

Každým rokem vybírám pro rodiče k Vánocům fotodárky. Ať už kalendář nebo fotoknihu s naší malou princeznou. Vždy je to pro ně ten nejhezčí dárek, protože si tak můžou každý den
připomenout všechny radostné chvíle, které se během roku odehráli. K fotografiím můžete přidávat své komentáře a vtipné poznámky. Snažím se, aby každý rok fotokniha na sebe navazovala. Také si necháváme dělat fotoknihy ze všech našich cest/dovolených.

Vytvořit takový dárek zvládne opravdu každý. Stačí si jen vybrat fotečky, které do produktu chcete zachytit. To dá asi největší fušku. Co se samotného tvoření týká, tak to není až tak složité, protože online editor Vám většinou umožní si vytvořit naprosto originální dílo. Do knížky se snažte vždy vybrat ty nejlepší fotky a snažte se je barevně ladit. Vyprávějte příběh, který vyvolá emoce. Nezapomeňte využít i prostor pro text. Můžete doplnit název místa, datum události či přidat vtipný komentář.

Fotokniha připomíná běžné fotoalbum, s tím rozdílem, že fotky jsou vytištěné v různých rozměrech na jednotlivé strany knihy a vytváří tak originální koláž, doplněnou i textem. Knihou pak můžete při společných setkáních listovat a vzpomínat. Pokud nemáte dostatek fotek na vytvoření fotoknížky, zkuste místo ní vytvořit foto kalendář, ať už nástěnný nebo stolní.
Tiskařík nabízí fotokalendáře za skvělou cenu. Já tam nechávám dělat pro rodiče každý rok i stolní kalendář. Můžete si dokonce vybrat z několika šablon, které si můžete sami upravovat. Při tvorbě stolního kalendáře se musíte rozhodnout, zda chcete týdenní anebo čtrnáctidenní. Pro sedmi denní budete potřebovat logicky mnohem více fotek. 

Věnovat můžete i hezký rámeček s fotkou. Na výběru rámečku si ovšem dejte záležet.

Potěšili jste někdy své blízké fotodárkem?



You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já si teď také tvořila fotoknihu, miluji je. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem zkoušela udělat svou první fotoknihu a musím říct, že mě to fakt bavilo a je to nádherný dárek! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!