Inspiration & Tips

DNY Marianne! Tři dny nejlepších nákupů začínají již tento víkend!

středa, září 13, 2017

P9120107u
Letos opět! Již 17. ročník báječných nákupů. Největší nákupní víkend se nemůže obejít ani bez mé účasti! Chaos, nervozita, davy lidí. Přesto Vše, když se přenesete, ulovíte své vybrané kousky se super slevou. Kdy jindy, když ne teď. Podzim je před námi a nějaký ten nový kousek se určitě bude hodit. Tento víkend je třeba si užít ve velkém stylu. Vzpomeňte si, co Vše se Vám líbilo, ale z nějakého důvodu jste si to ještě nepořídili. Určitě o něčem víte!

Já jsem si časopis koupila cca před 14 dni. Teď už jen stačí, si vystřihnout kupony z kuponové knížky a zavítat do obchodu pro vyhlídnutý kousek. Nebo jednoduše – pokud třeba už časopis neseženete, můžete si své kupóny stáhnout díky mobilní aplikaci, do které si kupony zakoupíte v elektronické podobě. Elektronické kupony stejně jako časopis si můžete koupit za 110 Kč.
P9120102u 
Skvělé je, že i se slevovými kupóny nakoupíte v některých obchodech on-line. Stačí zadat slevový kód, který najdete v časopise a sleva by se Vám měla při nákupu odečíst. Určitě nezapomeňte využít Plnou Peněženku, díky které získáte ještě nějaké to % z nákupu zpět.
Seznam obchodů zapojených do této akce s Plnou Peněženkou naleznete zde.
A pokud ještě nevíte, jak plná peněženka funguje, nezoufejte! Je to naprosto jednoduché. Jak už jsem jednou zmiňovala, jedná se o cashback portál , který Vám za nákupy v zapojených e-shopech vrací část peněz zpět. K tomu všemu Vám stačí pouhá registrace, která je zdarma! Já sama mám na svém kontě už 300 Kč :) Pokud by Vás zajímalo víc, určitě mrkněte na můj první článek, kde jsem Vám dávala tip, jak s Plnou Peněženkou můžete ušetřit.

Vše si vklidu promyslete. Kupónů tam najdete opravdu mnoho a kreditka určitě není bezedná :D Více jak 7000 obchodů a 600 nabídek. Móda, kosmetika, elektronika, dekorace, ale třeba i gastronomie. Proč si po skvělém nákupu nedat ještě skvělé jídlo s nějakou tou slevou ,-)

A pokud máte ještě nervy a chuť, tak můžete navštívit Marianne lounges, kde na Vás bude čekat bohatý program, i menší pozornost za Váš nákup. Za 5 dokladů z obchodů účastnících se této akce obdržíte dáreček. Předloni jsme tam byly s kamarádkou, ale já jsem to vzdala, protože tam bylo tolik lidí a já už musela běžet na autobus.
Letos jsem si vyhlídla kabát, džíny a šálu. Uvidíme, co se mi ještě namane do cesty. Nějaká knížka to určitě také jistí.

Máte rádi Dny Marianne? Chystáte se? Jaké kupóny hodláte využít?
P9120111u

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Já na ty kupony vůbec nemůžu koukat. Celý ten vikend se nedostanu do obchodu ani nebudu mít možnost nakupovat online a jsem z toho špatná, že prosvihnu tolik slev😂 jsem hrozný shopaholik, já vím... Ale je třeba se umět odmenovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mam nakoupeno a musím říct, že lidí bylo dost :D

      Vymazat
  2. Já se na nákupy nechystám, ale možná se plány změní :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Na nákupy se aktuálně také nechystám, takže jako každý rok mě tyto dny tak lehce minou... :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Asi jsem zvláštní, ale letos jsem o těchto dnech slyšela poprvé... :D


    Fit Maddie // Soutěž o FITNESS DIÁŘ

    OdpovědětVymazat
  5. tieto kupóny v časopisoch veľmi nevyužívam, nakoľko neriadim na trendami a najnovšími kolekciami, ktoré sa do obchodov dostávajú každou sezónou... :).
    ale tip je to určite skvelý a svetrík má nádhernú výšivku! ^^.

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já jsem si pár kousků vyhlídla, tak jsem využila nakonec jen ty kupóny, které jsem potřebovala. Už mám nakoupeno. Zbytek jsem věnovala kamarádce :)

      Vymazat
  6. Great post!

    Visit me and follow:
    colourfullife000.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já si na Dny Marianne pořídila pouze, tedy přítel mi je pořídil, Martensky. :D Takže jsem na tyto dny neutrácela a ani nebudu, což se moc nestává. :D Těším se ale na Black Friday. Nejvíce totiž objednávám oblečení z Asosu. :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  8. Takové dny vubec neznám :D až včera mi o tom řekl kolega v práci! A to jsem ženská co moc ráda nakupuje. :D

    OdpovědětVymazat
  9. ja jsem si koupila casopis uz pekne dlouho dopredu, vystrihla kupony a ... pak ten vikend zapomnela ze to bezi a vzpomela si az v pondeli po :-D :-D

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!