Inspiration & Tips

Vratné Peníze. Tip, jak ušetřit při online nákupech

neděle, března 19, 2023

Krásný den! Ahoj!
Dnes mám pro Vás menší tip, jak můžete ušetřit nějakou tu kačku při nakupování. Každá koruna navíc se hodí vždycky.

Slyšeli jste už o webu Vratné Peníze? Pokud ne, tak určitě budete zvědaví, jak tato služba funguje. Zjednodušeně se jedná o cashback portál, který Vám za nákupy v zapojených e-shopech vrací % část peněz zpět. Já ji využívám už nějaký ten pátek a jednou za čas si nechám našetřené penízky vyplatit na svůj účet. Momentálně najdete v nabídce téměř 1000 e-shopů a určitě tu najdete své oblíbence, jako já. Já ráda nakupuji dětské oblečení pro děti v Lindexu a pak tu mám spoustu svých dalších oblíbenců, jako je Zoot, Mohito, Notino, Sephora, Lidl-shop nebo Aliexpress. Více obchodů si můžete prohlédnout v kategori obchody. Obchody jsou rozdělené do jednotlivých kategorií.

Možná si říkáte, že to je pár korun, ale ve výsledku můžete být překvapeni, že Vám to může hodit ročně několik stovek a v dnešní době se to určitě hodí. Můžete si udělat pak takovou radost navíc pro sebe nebo třeba pro děti. Můj největší cashback byl z nákupu pobytu přes Booking. Štědrý cashback je i z obchodu Sinsay, kde také ráda nakupuji.

Stačí pouhá registrace, která je zdarma. Když zádate při registraci kód „radkavip“ získáte o 30% větší cashback na celý rok.

* Registraci učiníte na webové stránce Vratné Peníze, vpravo nahoře – Registrovat. Jen díky registraci bude portál schopen přiřazovat odměny k nákupům daného uživatele.

* Používání a registrace je zdarma.  Díky registraci je dohledatelný nákup jednotlivého uživatele a tím pádem i částka, která se Vám následně připíše na účet.

* Po registraci a prvním přihlášení dostanete jako bonus +50 Kč. Stačí se registrovat a nasbírat cashback alespoň v minimální hodnotě 100 Kč. Bonus můžete získat i za doporučení přátelům. Ten činí 200 Kč a má dvě podmínky. První podmínkou je zaslání odkazu přes váš uživatelský účet. Druhý krok je na straně přítele, který musí získat alespoň 100 Kč cashback do 180 dnů od registrace.

* Pak se přes Váš účet pouze pro kliknete do Vašeho oblíbeného obchodu a nakupujete tak, jak jste zvyklí. Peníze se přičítají na Váš účet a Vy si je můžete kdykoli převést na svůj běžný účet a vlastně tak vyděláváte nakupováním. Uvedu příklad. Najděte na VratnéPeníze.cz obchod AboutYou a klikněte na „Přejít do obchodu“. Kupte si šaty např. za 790 Kč, tak, jak jste zvyklé. Nákup se zaznamená a jako odměna se Vám připíše 49 Kč na Váš účet.

* Výplatní minimum je stanovené na pouhou 1 Kč. Své peníze si tedy můžete vybrat kdykoliv.

Vzhledem k tomu, že mám děti a nakupuji oblečení i pro děti, tak se mi tato služba hodí i v obchodech s dětským oblečením. Vratné Penízerovněž nabízí zajímavé akční nabídky a slevové kupóny.

Chystáte se na dovolenou a sháníte ubytování? Pokud používáte Booking.com, tak už si jen stačí projít tisíce nabídek a vybrat si ubytování, která Vás okouzlilo. Vratné Peníze Vám vyplatí až 4% cashback. Snížit náklady na cestování se určitě hodí. Nezapomeňte na včasnou rezervaci letenky, ale i svého pokoje. Nás výběr dovolené teprve čeká a cashback určitě využiju.

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!