Inspiration & Tips

Víno pro každou příležitost vinoodbodlaku

středa, října 19, 2022

Dneska jsem se pro Vás rozhodla napsat lehce netradiční recenzi a dát Vám tak i skvělý tip na dárek. Vybrala jsem si dva dárkové balíčky vín z e-shopu vinoodbodlaku a my se společně na ně podíváme.

Pokud máte rádi víno, čtěte dál a inspirujte se. My si jednou za čas s manželem, když je chuť a hlavně máme společný večer bez dětí, vytáhneme lahvinku vína a pustíme si k tomu nějaký pěkný film. Tyhle večery jsou fajn, člověk si oddychne, odpočine a ještě si vychutná sklenku dobrého vína. Příležitost načít si lahev dobrého vína se najde vždy. Občas si k vínu připravíme i něco na zobání. Nejčastěji nějaký dobrý sýr, bagetku, ovoce a oříšky.

Víno je skvělý dárek, ale neexistuje láhev, která by vyhovovala každé příležitosti a to ať se jedná o posezení s kamarády, rodinnou večeři, sváteční setkání nebo vyjádření úcty k dané osobě.

Víno z e-shopu vinoodbodlaka má určitě co nabídnout. Já jsem milovník spíše sladších vín a preferuji spíše bílé víno, než červené. Vzhledem k tomu, že se blíží Vánoce, tak jsem sáhla po dárkovém balení, které se mi moc líbilo, a ráda bych Vám ho představila.

Dárková sada osvěžujících francouzských vín
Tato sada obsahuje tři typy francouzských vín, která jsou umístěna v krásném dřevěném dárkovém boxu. Pokud chcete někomu darovat víno, tak tenhle balíček zaručeně potěší a ještě je za skvělou cenu. Teď se na jednotlivá vína pojďme podívat.




Connoisseur Sauvignon Blanc – Colombard

Jako první se podíváme na cuvée Connoisseur Sauvignon Colombard IGP Côtes de Gascogne. Tohle od prvního kontaktu přesvědčivé víno prostě voní i chutná, jak má. Milovníci Sauvignonu i ho zamilují. Dokonce i já, absolutní laik, jsem ve víně identifikovala angrešt, ale můžete tam také najít tóny dalšího ovoce jako je jablko a limetka. Na eshopu si můžete krásně ověřit, co ve víně cítíte, což mi přijde jako skvělý nápad. Víno je suché, ale celkem lehké na pití. 


Cotes de Gascogne Rouge Le Gardien des Cieux

Voní červeně, chutná hebce. V tomto víně by měly být mimo jiné cítit tóny jahod, malin, třešní a medu.

Connoisseur Rosé Gourmand

„Lososově růžové cuvée lokálně typických odrůd Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Tannat a Egiodola. Ve vůni se prolínají květinové i ovocné tóny, ale nakonec vítězí čerstvě uvařená jahodová zavařenina s trochou pikantního rybízu. V jemné chuti, kde jsou kyseliny a cukry vybalancovány půl na půl, najdete nemálo těžko pojmenovatelných radostí – ale na jménu přeci nesejde. To víno budete rádi pít za všech okolností, bez ohledu na Váš věk, pohlaví, vkus či vzdělání.“

Dárkový set s vínem Frankovka Barrique s gurmánskou paštikou a olivami z vinařství Moravíno




Víno má tmavou, rubínovou barvu. Ovocná vůně se prolíná s tóny sladkého koření a vanilkového lusku. Chuť plná, harmonická, po brusinkách, skořici a čokoládě. Víno zrálo v barikových sudech.

Vinařství Moravíno
Středně velké vinařství, které si drží svoji vysokou úroveň vín již řadu let. Bez nadsázky se dá mluvit o stálici na českém trhu. Jejich vína jsou oblíbená pro výborný poměr ceny a kvality.

E-shop vinoodbodlaku na mě působí přehledně a uceleně. Vína můžete vybírat z různých kategorií. V nabídce jsou degustační balíčky, dárková balení, ale i boxy vhodné na party. Nabízejí množstevní slevy, garanci kvality vín, která jsou dodávaná i do více než 600 restaurací po celé ČR. Vína odesílají do 24 hodin, takže stíháte i dárek na poslední chvíli. 

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!