Inspiration & Tips

Trend svíček v interiéru

čtvrtek, října 13, 2022

I když je podzim chladný a pochmurný je pro mnoho lidí tím nejkrásnějším obdobím. Aby ne, je opravdu na co se dívat. Příroda se pomalu začíná barvit a podzim má opravdu své kouzlo. Od nádherně zbarvených stromů, přes sladké plody, nejrůznější svátky, ale i příjemné večery se svíčkou a teplým čajem. Podzimní atmosféru si ale nemusíte užívat jen venku. Můžete si ji snadno přenést i domů.

Svůj interiér můžete jednoduše proměnit zajímavými dekoracemi
. Z podzimních procházek si můžete přinést nějaké větvičky s barevnými listy, ale i nádherné plody, jimiž můžete vyzdobit byt, které nahradí květiny ve váze a celkově oživí Váš interiér. Já miluji Cínie. Je to pro mě taková podzimní kytička. Mamka je pěstuje a letos se jim opravdu zadařilo. Dostala jsem ji pár domů. Překvapivě i dlouho vydrží ve váze. Nádherně vypadají i větvičky světle červených šípků. Pro podzimní výzdobu jsou také typické dýně a to nejrůznějších tvarů, klasy kukuřice, ale i ovoce a ořechy.

Podzim je také ten pravý čas, abyste si přečetli knížku pod dekou, s šálkem čaje a se svíčkou pro kouzelnější atmosféru. Jsou to takové romantické chvíle, které tak rádi prožíváme. Já na podzimu miluju svíčky a Notino jich nabízí celou řadu, až mě to překvapilo. Konečně si je můžu doma rozmístit po celém domě a čerpat z nich pozitivní energii. Vybírám převážně podzimní a příjemné vůně. Miluji vůni vanilky, skořice, dýně, vůně koření a dřeva. Jaká vůně je vaším favoritem? 

Určitě už jste slyšeli o značce Yankee Candle. Já s nimi mám již několikátou zkušenost, ale musím říct, že mě zaujala třeba značka Kobo a to nejen pestrou nabídkou vůní, ale i krásným designem svíček, který vytvoří luxusní doplněk každého interiéru. Vypadají perfektně i jako dárek. Jedná se o veganský produkt. 

Nesmím opomenout ani na svíčky od značky Village Candle, které se vyrábí ručně v USA. Značka Village Candle jako první uvedla na trh novou technologii - svíčku s dvojitým knotem, která pomalu a kvalitněji hoří, nevytváří saze a zajišťuje perfektní vyhoření svíčky bez zkrácení doby jejího hoření. Krásné esence svíček obsahují ty nejzajímavější vůně, které mohou váš domov naladit do hravé, svěží, smyslné nebo uklidňující nálady. 

 Jste připraveni odpočívat?

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!