Inspiration & Tips

Vánoce s Elka Lounge

pondělí, prosince 06, 2021


Elka Lounge je česká udržitelná značka spodního prádla, loungewear a produktů z řady Home Deco. Možná jste se už s jejich hravými trenýrkami setkali. Jejich produkty jsou navíc zaměřené na lokální výrobu a udržitelnost. Každým rokem přichází na trh s originální kolekcí vánočního spodního prádla pro celou rodinu. Vánoce jsou totiž o lásce, čase stráveném s těmi nejbližšími a o celkové pohodě. Pohodové vánoční chvíle si můžete užít právě v jejich trenýrkách. Bez stresu, s úsměvem, v pohodlí a spolu.

Elka Lounge nabízí trenýrky nejen pro páry, ale i pro celou rodinu, takže trenýrky koupíte i pro Vaše nejmenší dětičky. Letošní vzory opět překvapily. Snoubí v sobě hravost a eleganci zároveň. My jsme si vybrali trenýrky z kolekce Claret with animals. V této kolekci seženete i další doplňky jako třeba relaxační masku nebo povlečení.

Na Elka Lounge seženete i pěkné vánoční „měkkouše“ v podobě povlečení do bytu a to nejen pro dospělé, ale i pro děti. Můžete mrknout do nabídky v sekci Deco & HomeMěkoučký dotek bavlněného saténu nebo povlečení z biobavlny a design, který prostor celkově zútulní a rozzáří, za to stojí. Já jsem do dětského pokoje vybrala povlečení v odstínu Gold, minimalistické, ale v našem pokojíčku mě moc baví. Povlečení je vyrobené z bavlněného saténu. Jedná se o speciálně vytvořený materiál, který má vysokou hustotu tkání a tím se stává extrémně jemné, ale také odolné a dlouhotrvající.


You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!