Inspiration & Tips

Rodina. Personalizovaný šperk na míru

úterý, října 05, 2021


Šperk je zrcadlem jedinečnosti a dnes bych Vám ráda představila něco unikátního, jedinečného a zároveň krásného. Šperk by měl být jedinečný, stejně tak, jako chvíle, vzpomínky a lidé, kterými se obklopujeme. Já jsem měla možnost si nechat zhotovit tento překrásný, personalizovaný šperk na míru, který bych pojmenovala „Rodina“.

Šperk mi vyrobil  šperkařský ateliér Mialiskterý navrhuje a vyrábí šperky ve své dílně v centru Prahy. Z velké části tvoří šperky na míru, ale zamilujete si i jejich minimalistické a personalizované šperky. Specializují se i na netradiční snubní prsteny a zásnubní prsteny s diamanty a dalšími přírodními drahokamy.

Jak můžete vidět, náramek byl vyroben v odstínu růžového zlata. Symbolizuje rodinu. Tatínek drží za ruku chlapečka a maminka holčičku. Na spodní stranu šperku si můžete navíc nechat vyrýt jména svých dětí. Náramek naleznete pod názvem Zlatý náramek s rytinou a diamantem ZERA. Můžete si zvolit délku náramku, barvu diamantu a odstín zlata. Náramek lze vyrobit i ve stříbře. Je to krásný dárek pro jakoukoliv nastávající nebo i stávající maminku.

Už při samotné výrobě šperku, byla semnou ve spojení ochotná paní, která mi se vším poradila, jak se samotnou délkou náramku, tak i s grafickým zpracováním, aby odpovídalo mým představám. Mialis se tedy stane i Vaším osobním poradcem designu během celého procesu výroby. Máte v hlavě Vaší představu? Tak ji jednoduše přeneste na papír, udělejte si nákres vašeho nápadu a uvidíte, co společně dokážete.

Ke své práci používají i recyklované zlato, což představuje i jejich závazek vůči trvale udržitelnému rozvoji ve šperkařství a především vůči naší planetě.
Na všechny šperky poskytují doživotní záruku. Součástí objednávky je zdarma kravička, dárkové balení, doprava a ponákupní servis včetně čištění šperků.

 

Pokud si nějaký šperk objednáte, tak uvidíte, že lidé z Mialis do své práce opravdu vkládájí svoji duši.


You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!