Beauty

Puzzle make-up

pátek, října 30, 2020

Halloween je za rohem! Období plné tajuplné atmosféry, která láká ke konání tematických akcí a večírků. Letos to sice bude bez halloweenské party, ale stejně jsem si pro Vás připravila originální make-up na halloween, který vystihuje moji momentální náladu. Puzzle make-up? A proč právě puzzle?
Protože život je jako puzzle. Skládá se z malých úlomků, které tvoří naší podstatu. Sbíráme zkušenosti, prožíváme různé situace, občas děláme chyby a občas zjistíme, že ten dílek měl být prostě jinde. Vše chce svůj čas a já pevně věřím, že všechno co se teď děje, má svůj důvod a vše bude zase dobré.

Jinak jste určitě zaznamenali, že i na Instagramu se to tradičně plní bláznivými fotkami dokonalých a opravdu propracovaných make-upů a i já jsem letos hledala něco, co bude originální a poutavé zároveň. 

Nejsem zase příznivce složitého líčení, ale myslím, že tenhle make-up by mohl zaujmout a zvládnete ho udělat do hodinky.

Halloween se slaví 31. října, den před křesťanským svátkem Všech svatých. Řekla bych, že i u nás získává více na popularitě. Letos bohužel můžeme oslavit halloween jen doma.

U halloweenského líčení se hodně používá kouřové líčení, které dodává pohledu hloubku a smyslnost. Puzzle make-up jsem zvládla vytvořit pomocí pár produktů z Notinokteré má samotnou sekci pro  Halloween, kde seženete parádní produkty pro Vaše halloweenské líčení.

Na oči a stínování jsem použila paletku od značky Makeup Revolution, kokrétně paletku Soph X.  K vytvoření linek jsem použila oční linky v peru Maybelline Hyper Precise, které jsou pro mě jedničkou na trhu. S fixkou se krásně pracuje, mají krásnou sytou černou barvu skvělou výdrž. Puzzle efekt jsem kreslila obyčejnou tužkou na oči, kterou jsem pak ještě sem tam obtáhla fixkou od Mabelline.  

Ke konturování obličeje jsem použila paletku Makeup revolution Ultra Contour. Obsahuje 8 pudrových stínů pro perfektní konturování a tvarování obličeje. Sem tam jsem také aplikovala rozjasňovač, konkrétně na nos a sem tam do puzzliků. Jak můžete vidět, k líčení jsem použila tradiční produkty, ale využila jsem je netradičním způsobem. 

No, make-up bychom měli, ale co takové odlíčení? Na  to bychom neměli zapomínat. Na odlíčení jsem použila vatové tamponky a odličovací olej Saffee Cleansing a k odlíčení očí jsem použila olejíček od Weledy. Malé množství oleje nanesete pomocí tamponku na obličej a necháte krátce působit. Potom pomocí navlhčených tamponů vytvoříte krouživými pohyby z oleje bílé mléko a to následně opláchnete z obličeje vodou. U tohoto olejíčku je super, že nezanechává na tváři mastný film. Značka Saffee je francouzská kosmetika a nabízí komplexní řadu pleťové péče pro každodenní použití za dostupnou cenu. 

Líbí se Vám tento look?




 

You Might Also Like

1 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!