Home&Decor

Podzimní radosti v interiéru

úterý, září 29, 2020

Podzim, čas krátkých a upršených dnů, delších nocí, tmy a mlhy je tu. Toto jsou sice jeho stinné stránky, ale musím říct, že mě podzim baví. Miluju všechny ty krásné barvy, do kterých se příroda zbarvuje a také mě baví to podzimní útulno doma. Je to nejbarevnější a nejútulnější část roku.

Baví mě sbírat okrasné traviny, kaštany a šišky. Ráda se brouzdám spadaným listím a popíjím teplý čajík nebo kakao.

Úplně nejvíc mě na podzimu baví zdobit náš dům. Zahalím ho hravých odstínů podzimu. Převládá hnědá, oranžová, později i červená. Nechybí okrasné dýně a sušené traviny ze společných podzimních procházek. A že jsem si letos těch sušených travin nasbírala dost! Dala jsem je do vázy od Kahler design, kterou jsem sehnala sv rámci jedné kampaně na
Zalando-Lounge za úžasnou cenu. Doporučuji kampaně sledovat, protože mnohé mě už velmi překvapily právě i co se týče doplňků do interiéru.


Úžasnou inspiraci bytových doplňků najdete na stránkách BellaRose, kde značka Kahler má své stále místo. Prozářit si dlouhé podzimní večery prostřednictvím světýlek a svíček prostě musíte.  Pokud jste milovníci interiérového designu, tak tento obchůdek musíte znát. Navíc s kódem "MEET20" máte do 19.10.2020 na všechno 20% slevu. 

Pálím svíčky s vůní vanilky, skořice a jablka.  Nejradši mám značku Woodwick, kterou na BellaRose také seženete. Hrozně mě baví ten dřevěný knot, který vytváří efekt hořícího krbu a vykouzlí tu správnou atmosféru. Navíc tyto svíčky překrásně voní. Ještě jsem se v žádné vůni nespletla.

Příroda nabízí spoustu darů, které lze využít jako základ pro podzimní výzdobu domova. Jak můžete vidět, právě z nasbíraných travin jsem si vyrobila i věnec. Snadná podzimní dekorace, která téměř nic nestojí.

Moc ráda peču podzimní dobrůtky z jablíček. Nesmí chybět klasický štrůdl nebo apple pie. Všechny tyto dobrůtky občas servíruji na multifunkčním bambusovém prkénku od Delimano. Úžasná vychytávka. Doporučuji se podívat. 
                                            
No a v šatníku mi nesmí chybět svetry a huňaté šály, do kterých se ráda zachumlávám. Nedávno jsem narazila na krásnou šálu za pár kaček v Pepco. Dá se krásně využít v interiéru i jako přehoz.

Co Vy? Máte rádi podzim? Jaké dekorace převládají u Vás?



You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!