Beauty

Přírodní deodoranty Dulcia

sobota, srpna 01, 2020

Krásný den moji milí čtenáři,
dnes bych Vám tu ráda představila přírodní deodranty, které používám už přes měsíc. Nečekala jsem od toho moc, ale po tom měsíci testování můžu jedním slovem říct wow!

Už od pubertálních let se celkem potím a vždycky místo deodorantu jsem sahala spíše po antiperspirantu, který pocení zabraňuje. Čím je člověk starší, tím si postupem času uvědomí, že do svého těla nechce cpát žádné škodlivé látky. Já jsem ze začátku těmto deodorantům nedávala moc šanci a byla jsem trošku skeptická, ale další velké nadšení přišlo po třech zátěžových situacích, kdy mě nezklamaly, např. při cvičení s Jilian, při sekání celé zahrady a dokonce ani na celodenním výletě v ČB, kdy panovaly celkem vysoké teploty. Deodorant opravdu vydrží celý den. Už ani nemám strach z toho, že bych si ho sebou na cesty nepřibalila, protože vím, že mě ještě za tu dobu nezklamal. Ano, jde o deodorant. Pocení nezabrání, ale po celý den budete Vaše pokožka svěží, bez nepříjemného zápachu. Navíc mi vždycky přišlo, že můj pot s jakýmkoliv deodorantem z obchodu si prostě nesedne. Nebylo to ono a já často během dne cítila zápach. A když jsem používala antiperspirant, musela jsem si přestříkat pokožku podpaží třeba 3x za den. S deodorantem od Dulcia mi stačí namazat pokožku ráno a je svěží až do večera.

Přírodní deodoranty Dulcia jsou naprosto bezpečné. Složení deodorantu zabraňuje množení bakterií způsobujících zápach, aniž by zablokoval potní žlázy. Deodorant nezabraňuje přirozenému pocení a Vaše tělo se nadále zbavuje nebezpečných škodlivin, ale bez nepříjemného zápachu.

Dulcia nabízí přírodní deodoranty ve třech vůních pro ženy a jedna vůně je dostupná i pro muže.

Krémový deodorant Verbena - Levandule
Levandulový je můj nejoblíbenější! Deodorant má jemnou krémovou konzistenci a příjemně se nanáší. Čistýma rukama stačí nanést malé množství deodorantu na pokožku podpaží. Roztírá se podobně jako jakýkoli jiný krém. Po rozetření se na pokožce vytvoří tenoučká vrstva, která se během chvilky vstřebá do pokožky a zanechá ji tak po celý den svěží. Je dobré nekombinovat deodorant s chemickými prostředky, protože byste mohli výrazným způsobem snížit účinnost přírodního deodorantu. 

Deodorant je umístěn do recyklovatelného skleněného kalíšku. Má neobvyklý způsob dávkování, ale zvyknete si. Je důležité, abyste při aplikaci nesáhli stejnými prsty do deodorantu kvůli množení bakterií. V podpaží nezanechává žádné bílé vrstvy, ani se nedrolí. Nezanechává ani stopy na oblečení.

Vůně je čistě květinová s nádechem citronu a grapefruitu. Doprovází ji vůně zeleného listí, jasmínu a fialek a postupně přechází do vůně pomeranče a zakončuje ji magická vůně levandule, která dle mého názoru nejvíc převažuje. 

Používám ho už přes měsíc a mám ještě polovinu kalíšku. Deodorant vychází na 190 Kč a troufám si říct, že tento obsah Vám při každodenním používání vydrží 2-3 měsíce, což pak ta cena, když ji podělíte třemi není už nijak závratná. Za mě je to nejlepší deodorant, který jsem kdy zkusila. Nedráždí mojí pokožku, příjemně voní a hlavně vydrží celý den a výsledek je prostě na 1*. Velké plus je, že se jedná o přírodní produkt, tudíž víte, co do svého podpaží "cpete" a v neposlední řadě produkt není testovaný na zvířatech. S čistým svědomím mohu doporučit opravdu každému.

Ještě bych možná ráda zmínila, že datum spotřeby deodorantu je min. 1 rok od data jeho výroby a deodoranty jsou stále čerstvě vyráběné. 

Krémový deodorant Citrónová tráva - máta
Příjemná a svěží kombinace, trošku unisex bych řekla. Povzbuzující vůně citronové trávy postupně přechází do svěží vůně máty, která probouzí vaše smysly. Esenciální oleje citronové trávy a máty peprné pečlivě ošetří vaše tělo, působí dezinfekčně a antisepticky. Svěží, exotická vůně vás obdaří dobrou náladou.

Krémový deodorant Šalvěj - Grapefruit
Svěží vůně grapefruitu zlepší náladu a potěší Vaše smysly. Vůně je zkombinovaná s výraznou bylinkovou vůní šalvěje, která dokáže velmi mírnit pocení a přirozeně omezuje produkci potních žláz. 

Na závěr musím říct, že velmi tleskám týmu Dulcia za skvěle odvedenou práci, protože tyhle deodoranty jsou must have!

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!