Inspiration & Tips

Kupi.cz jako nákupní inspirace

sobota, června 20, 2020

Krásný den moji milí čtenáři,
dnes mám pro Vás jeden super tip. Nedávno jsem se stala ambasádorkou portálu Kupi a dnes bych Vám ho tu moc ráda představila. Doma ho používáme jako inspiraci před nákupem místo papírových letáků, z čehož mám dobrý pocit, protože zbytečně nevyhazujeme papírové letáky a šetříme tak životní prostředí

Kupi.cz je největší český portál zaměřený na online distribuci letáků a katalogů, který vám pomůže ušetřit vaše peníze, čas i starosti s nakupováním potravin, drogerie a dalších produktů denní potřeby.  Služba Kupi.cz obsahuje slevové a letákové akce ze supermarketů, hypermarketů a prodejen z celé České republiky! Používají ji miliony domácností po celé České republice a v zahraničí (celkem je to 18 států napříč třemi kontinenty). Kupi je součástí rodiny Seznam.cz

Najdete tu Vaše oblíbené letáky pohromadě. Já ráda sjíždím Lidl, Penny Market, Pepco, Jysk, Kaufland, Tesco aj. Dá se říct, že všechny obchody a supermarkety, které poblíž máme a chci být informována o akčním zboží.

Na portálu najdete i vlastní Magazín o nákupech, vaření a chodu domácnosti. Kupi má klasicky své webové stránky, ale můžete ho používat i prostřednictvím mobilní aplikace na Apple Store, Google Play a Huawei AppGallery, což je mnohem lepší. Hodnocení má 4.9 z 5, tak určitě mrkněte. My ji využíváme právě nejvíc v mobilu. Používání aplikace je zcela zdarma. Pokud se registrujete, tak můžete používat mnoho funkcí navíc a uložené produkty se Vám budou sdílet napříč několika zařízeními. Do aplikace si můžete nahrát i věrnostní karty a nemusíte je tahat v peněžence.


Co se mi zamlouvá, že si na odběrných místech můžete vyzvednout samolepku "Nevhazovat letáky". Díky tomu se zmenšuje radius distribuce letáků a tím pomáháme šetřit životní prostředí. 

Myslím, že většina z nás si ráda prohlíží letáky a hledá nákupní inspiraci, případně zboží ve slevě. Já si sama ráda dopřeju kvalitu a pokud můžu koupit kvalitní produkty za výhodnější ceny, tak se mi pak vaří ještě lépe. 

Jaké jsou funkce a vychytávky Kupi.cz?
Kupi nabízí vychytávky pro všechny, ale i speciální fíčury pro registrované uživatele (přihlásit se můžete klasicky přes Seznam e-mail nebo Váš Facebook ůčet). Používání Kupi.cz je v obou případech zdarma.

Inspirace a rádce před nákupem
Obsahuje tisíce slev a akčních letáků všech hypermarketů, supermarketů a dalších obchodů. Můžete tak brouzdat a vyhledávat výhodné nabídky, které můžete snadno mezi sebou porovnávat.

Vyhledávání
Vyhledat produkty jde několika způsoby. Pokud jdete na jistotu, je možné použít buď vyhledávač s našeptávačem a nebo přes mobilní aplikaci přiložit čárový kód. Případně můžete listovat letáky nebo hledat přes kategorie.

Informace o produktech
Mimo to, že můžete nabídky mezi sebou srovnávat, tak se dozvíte i vývoj ceny (kolik stojí produkt normálně, kolik běžně v akci a jaká je jeho nejnižší cena historicky). V aplikaci uvidí i akční index, který znázorňuje výhodnost koupě. Kromě toho rozepisujeme složení produktu a výživové hodnoty.

Informace o obchodech
Vždy uvidíte, v jakém obchodu dané zboží mají v akci, jak je obchod daleko a jeho otevírací dobu. Pobočky jsou vyobrazeny i na mapě.

Přidávat produkty do oblíbených
Tato funkce je dostupná po bezplatné registraci. Jednotlivé produkty se dají ukládat do oblíbených. Hodí se to proto, abyste je příště nemuseli znovu vyhledávat nebo si na ně nastavíte  “hlídacího psa”, který Vás upozorní, až bude produkt opět v akci. Do oblíbených se dají přidávat i letáky, které doručíme přímo na e-mail.

Nákupní seznam
Tato funkce je také dostupná po bezplatné registraci. Nákupní seznam se dá vytisknout nebo sdílet ostatním. Je viditelný na webu i v mobilní aplikaci.

Věrnostní karty
Tato funkce je také dostupná po bezplatné registraci. Do telefonu se dají nahrát všechny slevové karty, aby je jejich majitelé nemuseli tahat v peněžence. Dokonce se tam dají vytvářet vlastní karty.

Znáte? Používáte? Nebo stále upřednostňujete papírové letáky?


You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!