Home&Decor

Ozdobte své stěny plakáty z Desenio

pondělí, března 02, 2020

Nebaví Vás holé stěny v interiéru nebo byste ho rádi víc zútulnili? S obrazy vytvoříte v interiéru přesně takovou atmosféru, jakou si přejete.  Už když jsem byla malá, tak jsem si vylepovala na stěny v dětském pokojíčku plakáty oblíbených zpěváků a herců. Když se řekne plakát, co se vybaví jako první Vám? Určitě Vám také v hlavě prolítne vzpomínka na nějakého toho Vašeho idola, který Vám visel na zdi. Doba ale pokročila a plakáty mají velmi vkusné podoby. Prostřednictvím nich můžete dát jasně najevo, kdo jste, kdo v domě žije a jaký styl se Vám líbí. 
Už když jsme se přestěhovali, tak bylo jasné, že se dřív nebo později vrhnu i na stěny. Já nevím jak Vy, ale já mam pocit zabydlenosti až tehdy, kdy pověsím první obraz a v místnosti mám minimálně jednu kytku.

V našem interiéru převládá bílá barva, kterou najdeme i na stěnách nábytku a doplňují ji odstíny šedé. Plakáty stačí vybírat podle stylu interiéru. Můžete vybírat i z mnoha velikostí, stejně tak výběr rámu je na vás.
Velikost je také velmi důležitý aspekt při výběru a určitě byste se měli zamyslet nad tím, jak velké plakáty do místnosti zvolit.
Před nákupem samotného plakátu byste si měli ujasnit, do jaké místnosti bude umístěn. Právě s ní by měl barevně, případně i tematicky souviset. Do obývacího pokoje se hodí i portréty. Já jsem si zamilovala plakát od Tove Frank FayTento černobílý fotoplakát zobrazuje ženu zezadu. Na rameni jí sedí motýl a na pažích má text „Free as a butterfly“. Motýl je většinou chápán jako symbol svobody, štěstí a radosti, což jsou prvky spojované s umělčiným fotografickým výrazem. Plakát Fay od Tove Frank je opatřen bílou paspartou, která motiv pěkně lemuje. Plakát jsem vložila do černého rámu a postavila ho na komodu v obývacím pokoji.
 
Když mě oslovilo Desenio ohledně spolupráce, neváhala jsem ani minutu. Sama jsem si tam totiž pár plakátů kupovala. Plakáty jsou tisknuté na nekřídový, matný papír a nabídka je opravdu velmi pestrá. Najdete tu širokou škálu nejmodernějších trendů a stylů. V nabídce jsou i plakáty oblíbených skandinávských maleb za přijatelné ceny. V Desenio najdete inspiraci nejen pro Vaši ložnici, chodbu, obývací pokoj, ale i celý dům.  Pestrý sortiment foto tisků, klasické černobílé plakáty, retro tisky, moderní umění, ilustrace, plakáty do pokojíčku a mnoho dalšího. Najdete tu i velmi známé plakáty jako je „Prada“  nebo „Together is our favorite place to be“.

Můžete si sestavit i vlastní stěnu z plakátů. Já když si vybírám plakáty, tak si ve Photoshopu sestavuji celkový náhled. Chci mít celkovou představu o tom, jak bude vypadat finální výsledek. Určitě je dobré se nad tím zamyslet, abyste plakáty a obrazy zbytečně nepřekombinovali. Velké množství různých plakátů odlišného stylu nemusí vypadat dobře. Celkově by plakát/obraz měl ladit se stylem zařízení místnosti.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. A ja dlho predlho hladam takéto plagáty, lebo sa mi to strašne páči... a ono takáto super stránka.. No už vidim, na čo idem mínať peniaze. :-) Dakujem za tip.

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!