Beauty

Beauty tipy na valentýnské dárečky

sobota, února 08, 2020

Valentýn. Někdo ho může, někdo ho nemusí, nicméně v Česku stále nabírá na popularitě a lidé ho více vnímají, zejména mladí lidé se z něj těší a dělají si radost dárečky. Těšíme se z červených srdíček, plyšáků, růží, romantických večeří a dalších dárečků, které nás zahřejou u srdce. Lásku můžete své polovičce vyznat každý den, ale v tento den můžete svoji drahou polovičku potěšit nějakým dárečkem.

U žen nikdy nic nezkazíte květinou či bonboniérou, ale zkuste to letos trochu jinak. Zabodujete, když jí koupíte oblíbený parfém nebo luxusní kosmetiku.

Okouzlující vůně
Oblíbený parfém je vždycky sázka na jistotu. Pokud chcete jít opravdu na jistotu, tak flakón na toaletním stolku Vám určitě napoví, ale pokud svoji partnerku chcete překvapit, vyberte ji vůni podle svého gusta. 
Já mám pro Vás hned dva typy. První je tip na vůni od Yves saint Laurent Mon Paris, která míchá především ovocné tóny. Uvítá Vás svěžím akordem jahod, malin, hrušek a bergamotu. Ovocné tóny doplňuje romantický jasmín, bílá pivoňka a omamná datura. Základ tvoří elegantní směs pačuli, bílého pižma, ambrou, cedrového dřeva a mechový tónů. Je vhodná na každodenní nošení. Inspirací pro Mon Paris se stala samotná Paříž, město lásky.

Jakou druhou vůni jsem vybrala Cerruti 1881 pour FemmeCerruti je plná romantiky, jemnosti a něhy. Právem se stala jednou z nejprodávanějších vůní vůbec, protože je tak jedinečná. Není divu, když ji u Vás okolí přijme hned první den s nadšením. U mě to bylo zrovna tak, jelikož mě s ní zaujala moje kolegyňka a já se prostě musela zeptat, čím to tak krásně voní. No, a hned jsem dala tip na dárek pro mě. Dostala jsem ji od manžela k svátku a je to můj první parfém od této značky. Jemná pudrová vůně, která voní čistotou. Pohrává si s květinovými tóny, pudrem a kapkou krémového mýdla. Vzhledem k tomu, že se ve vůni mísí svěží vůně, je na letní dny jako stvořená. Pro mě bude ideální ve kterémkoliv jiném ročním období, protože si s ní navodím letní náladu. Vůně je nasládlá, ale ne typicky sladká, je mírně kořeněná, ale není pronikavá. Často mi připomíná jemnost vypraného prádla, ovoněného aviváží. Nemusíte se bát nějaké přeslazenosti, takové vůně já sama nemusím. Navíc tuhle vůni odlehčují dřevité tóny.

Luxusní kosmetika Estée Lauder
Pokud se Vaše partnerka ráda líčí, určitě ji potěšíte kosmetikou. Můžete jít na jisto a pořídit ji něco, co sama ráda používá a nebo zkusit pořídit něco nového. Já jsem z té luxusnější řady vybrala značku Estee Lauder, která představuje synonymum kvality, elegance a luxusu. S jejími výrobky mám velmi dobré zkušenosti a používám ji pravidelně už druhým rokem. Moji oblíbenci jsou make-up Double Wear, matující podkladová báze, pudr, řasenka a tužka na obočí. Pokud máte odvahu, můžete zkusit darovat rtěnku, která podtrhne její krásu. Tu bych sama chtěla vyzkoušet.
I kdy je každá žena krásná, dekorativní kosmetika dokáže vyzdvihnout všechny přednosti nebo schovat případné nedostatky. Dají se sehnat pěkné produkty i za levnější peníz. Nabízí se například značka Makeup Revolution, Maybelline, The Balm aj. Notino má dokonce v nabídce limitovanou verzi valentýnské rtěnky od značky Loreal. 

A pokud na Notino nakoupíte alespoň za 1200 Kč můžete si v košíku vybrat
jeden z nabízených dárečků.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Taková vůně by se mi na Valentýna líbila, ještě mít chlapa, který by mi ji pořídil :) Já už mám tolik vůní, že jsem momentálně na koupi další absolutně finančně vycucaná a investice musí jít jinam :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!