Beauty

Voňavé dárky pod stromeček

úterý, prosince 10, 2019

Někdy je těžké vybrat dáreček pro naše blízké, ale myslím, že každého zaručeně potěší nějaký voňavý balíček. Já jsem pro Vás dnes vybrala pár z nich z e-shopu Notino.

Navíc teď s kodem „VANOCE“ máte na Notino 10% slevu na všechny dárkové sady. 

DÁRKOVÉ SADY PRO ŽENU
Pro mamku jsem vybrala dárkovou sadu od značky Dove a Ziaja.
Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual
Značku Dove nabízí široké portfolio produktů. Zahrnuje pečující tělovou kosmetiku, deodoranty, antiperspiranty, mýdla, přípravky pro intimní hygienu, sprchové gely a pěny do koupele.
Tato sada obsahuje vyživující sprchový gel, vyživující tělové mléko a antiperspirant ve spreji. Všechny tři produkty jsou zabalené v krásné kosmetické taštičce, která se dá později využít na případné cestování.
Dárková sada Ziaja Goat´s Milk
Tuhle dárkovou sadu jsem vybrala také pro mamku. Tato řada je speciálně navržena pro péči o suchou pleť obličeje a namáhanou pokožku rukou. Na zimu ideální, sama mám s nimi zkušenost a používám krém už druhým rokem a myslím, že jsou vhodné pro ženy bez závislosti na věkové kategorii.
Všechny produkty Goat´s Milk jsou obohaceny o proteinový komplex z kozího mléka, který účinně zamezuje nežádoucímu vysušování.  Tato sada obsahuje denní krém 50 ml, noční krém 50 ml a krém na ruce a nehty 80 ml.

Denní krém dodává pleti intenzivní hydrataci a výživu. Má vyhlazovat jemné vrásky a zpevňovat pleť.
Pro mě tato sada je velmi cenově dostupná. Jednoduše se říká, super kvalitka za super peníz.  Parfemace krému je opravdu silnější, ale voní jemně, příjemně.  Z mé zkušenosti můžu říct, že se krém dobře vstřebává do pokožky.
Noční krém je oproti tomu dennímu opravdu hutný, mastný a pro suchou pleť super.  

DÁRKOVÉ SADY PRO MUŽE
Pro taťku jsem vybrala speciální sadu od značky Bohemia Giftskterá představuje originální produkty od českého výrobce, které mají dlouholetou tradici a jsou na trhu velmi oblíbené. Líbí se mi jejich nápady a dekorativní obaly produktů, které vypadají opravdu skvěle a mnohdy jsou i velmi vtipné.

Vzhledem k tomu, že můj táta má starou Javu, kterou si pořád opečovává, vybrala jsem mu sadu Zběsilý Píst. Takový dárek pro tátu, který i pobaví. Můžete posoudit sami. Sada mi přijde vtipná, ideální pro motorkáře. Na sadě je vyobrazena přímo jeho motorka, tak si myslím, že to bude mít úspěch. Sada obsahuje sprchový gel a vlasový šampon, což je super, protože můj táta si třeba moc nepotrpí v sadách na deodoranty či antiperspiranty, které nepoužívá.

Další sadu, kterou jsem vybrala je populární sada PivrnecTuto sadu jsem vybrala ze srandy pro strejdu, pivaře. Sada obsahuje sprchový gel, vlasový šampon a mýdlo ve tvaru půlitru. Tato sada se skvěle hodí jako dárek pro jakéhokoliv muže, který má rád pivo.

Svíčky a dekorativní sada od Yankee Candle
Svíčky potěší asi každou ženu a teď je jejich období. Kdy jindy bychom je měly pálit, než během zimy? Dárek od značky Yankee Candle potěší skutečně každého, oblíbené jsou speciální vánoční edice Yankee Candle, vosky Yankee Candle, dárkové sady Yankee Candle nebo vůně do auta Yankee Candle.

Nádherná sada od Yankee Candle, která obsahuje set čajových svíček s vánočním aroma. V sadě je i malý svícen, do kterého svíčku můžete umístit. Sada obsahuje kombinaci několika vůní, díky kterým si obdarovaný vytvoří vonný zážitek podle představ.

Apline Christmas svícen na čajovou svíčku 1 ks + Wihte Fir čajová svíčka 3 ks + Christmas Magic čajová svíčka 3 ks + Snowflake Cookie čajová svíčka 3 ks + Gin Fizz Pomegranate čajová svíčka 3 ks + Evergreen Mist čajová svíčka 3 ks + Candelit Cabin čajová svíčka 3 ks

Článek vznikl ve spolupráci s Notino. Děkuji!

You Might Also Like

1 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!