Beauty

Halloweenský make-up jedné mámy

středa, října 23, 2019

Halloween je za rohem! Období plné tajuplné atmosféry, která láká ke konání tematických akcí a večírků. Ať už se chystáte na halloweenskou party či nikoliv, dnes jsem si pro Vás připravila tři halloweenské make-upy. Na Instagramu se to plní bláznivými fotkami dokonalých a opravdu propracovaných make-upu a i já jsem popustila uzdu své fantazii. V tomhle nemám žádnou praxi, ale snaha o jedinečný make-up byla. To teď můžete posoudit sami.  Nejsem zase příznivce složitého líčení, ale myslím, že tenhle make-up by mohl zaujmout a zvládnete ho udělat max za dvě hoďky. 

Vypadat jako kostlivec, upír nebo mrtvola? Tohle není úplně můj styl. Zvolila jsem něco ženského, zajímavého, možná svůdného zároveň. 

Halloween se slaví 31. října, den před křesťanským svátkem Všech svatých. Řekla bych, že i u nás získává více na popularitě. I my se chystáme na halloweenskou party, ale jen dětskou J

U halloweenského líčení se hodně používá kouřové líčení, které dodává pohledu hloubku a smyslnost. Make-up žirafy jsem zvládla vytvořit pomocí pár produktů z Notino, které má samotnou sekci pro Halloween, kde seženete parádní produkty pro Vaše halloweenské líčení.
Na oči a stínování jsem použila paletku od značky The Balm Nude Dude. Na stínování očních víček jsem používala odstíny Sophisticated a Seductive. K vytvoření linek jsem použila oční linky v peru Maybelline Hyper Precise, které jsou pro mě jedničkou na trhu. S fixkou se krásně pracuje, mají krásnou sytou černou barvu skvělou výdrž.  Samotné žirafí fleky jsem kreslila obyčejnou, hnědou tužkou na obočí a vystínovala je odstínem Snobby z paletky The Balm. Ke konturování obličeje jsem použila paletku Makeup revolution Ultra Contour. Obsahuje 8 pudrových stínů pro perfektní konturování a tvarování obličeje. Na obličej sem také aplikovala rozjasňovač, konkrétně na nos, na nos, na čelo. Vzhled žirafy tak dodal tváři větší půvab. 

Jak můžete vidět, k líčení jsem použila tradiční produkty, ale využila jsem je netradičním způsobem. Toto „žirafí líčení“ můžou využít i maminky třeba na narozeninovou oslavu svého dítěte. Sama jsem nedávno zveřejňovala na svém Instagramu naší žirafí party :)


No, make-up bychom měli, ale co takové odlíčení? Na  to bychom neměli zapomínat. Na odlíčení jsem použila vatové tamponky a odličovací olej Saffee CleansingMalé množství oleje nanesete pomocí tamponku na obličej a necháte krátce působit. Potom pomocí navlhčených tamponů vytvoříte krouživými pohyby z oleje bílé mléko a to následně opláchnete z obličeje vodou. U tohoto olejíčku je super, že nezanechává na tváři mastný film. Značka Saffee je francouzská kosmetika a nabízí komplexní řadu pleťové péče pro každodenní použití za dostupnou cenu. 


You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!