Home&Decor

Domov v podzimním kabátku

úterý, října 20, 2020

I když je podzim chladný a pochmurný je pro mnoho lidí tím nejkrásnějším obdobím. Aby ne, je opravdu na co se dívat. Příroda se pomalu začíná barvit a podzim má opravdu své kouzlo. Od nádherně zbarvených stromů, přes sladké plody, nejrůznější svátky, ale i příjemné večery se svíčkou a teplým čajem. Podzimní atmosféru si ale nemusíte užívat jen venku. Můžete si ji snadno přenést i domů.

Svůj interiér můžete jednoduše proměnit zajímavými dekoracemi. Z podzimních procházek si můžete přinést nějaké větvičky s barevnými listy, ale i nádherné plody, jimiž můžete vyzdobit byt, které nahradí květiny ve váze a celkově oživí Váš interiér. Já miluji Cínie. Je to pro mě taková podzimní kytička. Mamka je pěstuje a letos se jim opravdu zadařilo. Dostala jsem ji pár domů. Překvapivě i dlouho vydrží ve váze. Nádherně vypadají i větvičky světle červených šípků. Pro podzimní výzdobu jsou také typické dýně a to nejrůznějších tvarů, klasy kukuřice, ale i ovoce a ořechy.

Podzim je také ten pravý čas, abyste si přečetli knížku pod dekou, s šálkem čaje a se svíčkou pro kouzelnější atmosféru. Jsou to takové romantické chvíle, které tak rádi prožíváme. Já na podzimu miluju svíčky a Notino jich nabízí celou řadu, až mě to překvapilo. Konečně si je můžu doma rozmístit po celém domě a čerpat z nich pozitivní energii. Vybírám převážně podzimní a příjemné vůně. Miluji vůni vanilky, skořice, dýně, vůně koření a dřeva. Jaká vůně je vaším favoritem? 

Já jsem tentokrát vsadila na svíčky od značky Woodwick, které mají krásný design, ale i široký výběr vůní. Značka Woodwick patří mezi luxusní vonné svíčky, které umí zahřát, zútulnit domov, ale i potěšit na duši. Nezaměnitelné praskání jejich unikátního dřevěného knotu vytváří efekt hořícího krbu a vy si tak můžete užít skutečně intenzivní zážitek. Svíčky Woodwick obsahují kvalitní parafín, který je navíc obohacen o sójový vosk, který prodlužuje dobu hoření svíčky a je biologicky rozložitelný. Mě jakožto milovníka interiérových doplňků tyto svíčky potěšily. Vizuální prožitek ještě umocňuje dřevěné víčko i jako podstavec a organické tvary nádob z ručně foukaného skla. Domov si můžete zútulnit i difuzéry.

Navíc ted  probíhá sleva na všechny podzimní bytové vůně. Stačí v košíku zadat „home15“ a získáte 15% slevičku. Jste připraveni odpočívat?




You Might Also Like

3 komentářů

  1. To je nádherný interiér. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Taky zvyknu na Notinu nakupovat svíčky, ale od značky Woodwick jsem ještě žádnou neměla. Ten praskající knot může být super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkně zařízený. :) Já se už snažím taky podzimně dekorovat domácnost.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!