Beauty

Čištění zubů a jak u mě obstál sonický zubní kartáček Philips Sonicare 6100 Protective Clean Whitening

středa, září 25, 2019

Krásný den milí čtenáři,
Dnes bych se s Vámi ráda podělila o recenzi sonického zubního kartáčku od značky Philips, kterou určitě znáte. Kartáček se mi dostal do ruky úplnou náhodou, kdy jsem se díky kamarádce zapojila do testování a nakonec mi přišel pozitivní e-mail, že jsem byla vybrána.

Vyloženě se sonickým kartáčkem jsem neměla doposud žádnou zkušenost. Už pár let používáme elektronické, zubní kartáčky od značky Oral B a musím říct, že tenhle kartáček se s ním nedá vůbec srovnat. Velmi mě samotné čištění překvapilo a ještě víc mě baví. Po téměř 14 dnech jsem zaznamenala viditelný rozdíl v čištění. Zoubky jsou krásně vyčištěné a opravdu prokoukly. Po každém vyčištění je ten výsledek opravdu znát, když to porovnám s normálním kartáčkem nebo s elektronickým, který jsem užívala, je to absolutně nesrovnatelné.
Model kartáčku Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 disponuje třemi režimy čištění (clean, white, gum care) a můžete si zvolit i tři stupně intenzity. Nechybí ani senzor tlaku, který hlídá správný tlak na zuby, abyste při čištění na ně moc netlačili a nepoškozovali si tak dásně. Při přílišném tlaku začne kartáček vydávat pulzující zvuk, aby Vás upozornil, že je potřeba na kartáček tolik netlačit.
Co se týče samotných režimů, tak si můžete zvolit:
Clean, který je určen pro každodenní pečlivé čistění
White pro lepší odstranění povrchových skvrn ze zubů
Gum Care minutový režim pro jemnou masáž dásní
Všechny tyto režimy můžete snadno regulovat třemi stupni intenzity čištění. Vyberete si režim, který bude nejvíce vyhovovat Vám.

Kartáček je také vybaven časovačem SmartTimer, který Vám hlídá čas čištění a po dvou minutách se kartáček automaticky zastaví. Zubní lékaři totiž doporučují čistit si zuby po dobu dvou minut a toto časové upozornění Vám pomůže čistit zuby po doporučený čas a rovnoměrně.
Samotné tělo kartáčku je lehké, tenké, dobře se drží a vyhovuje mi, že tělo není pogumované. Kartáček se automaticky rozsvítí, když ho vezmete do ruky.

Kartáček je propojen s chytrou hlavicí pomocí funkce Brush Sync. Díky ní získáte včas informaci, že je potřeba vyměnit hlavici, ale dokonce hlavice Vám pomůže vybrat režim čištění, který s danou hlavicí bude nejlépe fungovat a bude mít nejlepší výsledky.  Všechny hlavice kartáčku se časem opotřebují. Technologie BrushSync sleduje, jak dlouho jste hlavici používali a jak silně jste na kartáček tlačili. Když je čas hlavici vyměnit, kartáček by Vás měl krátkým pípnutím upozornit a měla by se rozsvítit světelná kontrolka na těle kartáčku.

Nabíjení kartáčku je bleskové a poprvé jsem ho nabíjela po 11 dnech testování při pravidelném čištění 2x za den. Ta výdrž mě opravdu překvapila.

"Patentovaná sonická technologie pracuje dynamicky, ale zároveň šetrně, proto odstraní všechny nečistoty. Speciální jemná vlákna v kombinaci s prouděním vody a 31 000 kmity za minutu efektivně odstraní plak ze zubů podél linie dásní i z mezizubních prostor. Přestože kartáček čistí dynamicky a hloubkově, tak je vhodný i pro citlivé dásně. Vaše zuby budou vyčištěné tak, že to ucítíte i uvidíte."
Balení obsahuje tělo kartáčku, dvě hlavice, nabíjecí stojánek a bílé cestovní pouzdro na kartáček. Součástí je i stručný, jasný a přehledný návod.

Kartáček je bezpečný a šetrný pro citlivé zuby a dásně, rovnátka a zubní náhrady. Sonická technologie je vhodná i pro použití s rovnátky, výplněmi, korunkami a fazetami, předchází tvorbě zubního kazu a zlepšuje zdraví dásní.

O své zuby bychom měli s láskou pečovat, máme pouze dvoje a další už nám nenarostou. Kartáček bych tedy doporučila každému, komu na svých zubech záleží, chce je mít krásné a nechce zbytečně vysedávat u zubaře. A když čistit si zoubky, tak u nás leda jen společně. Už od malička se snažíme vést i naší Terezku ke správnému čištění zoubků. Stále máme co pilovat, ale ono se ji to časem také bude víc líbit :)
               
               
Na závěr bych jen dodala, že třešničkou na dortu je design kartáčku a stává se tak i krásným doplňkem v koupelně. Opravdu elegantní kousek. A negativita? Žádnou jsem nenašla. Někoho možná odradí cena, ale podle mě tato investice za to opravdu stojí!

You Might Also Like

2 komentářů

  1. you two are so cute!!!! SOunds like a great product!

    OdpovědětVymazat
  2. tak toto mi odporúčal zubár - že mi to na materskej ušetrí kopu času :D

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!