Events

Notino oslavilo 15 let a já byla u toho!

pondělí, srpna 26, 2019

V červnu nás Notino pozvalo s holkami do Brna, abychom společně oslavily 15-té narozeniny! Jaké to bylo a jak jsme si to s holkami užívaly, jste mohli sledovat na našich Instagramech, ale dnes bych tu s Vámi sdílela ještě pár foteček, jak celá oslava probíhala a jak jsme si to s holkami užily. 

Já jsem vstávala brzo. Musela jsem se dopravit do Prahy, takže budíček ve 4.15, ale tentokrát s nadšením a úsměvem. Moje rodinka mě vyklopila v Praze na Zličíně a já se vydala na Hlavní nádraží, kde jsem měla sraz s holkami – konkrétně s Terkou (Lifestylebirdie) a Marťou (Marblog).

Byla jsem tam celkem brzo, tak jsem si skočila koupit ještě latéčko do Costy. Když holky dorazily, tak jsme šly očíhnout nástupiště. Cesta do Brna nám utekla opravdu rychle, protože jsme si měly stále o čem povídat. Po příjezdu do Brna jsem navrhla holkám, že by bylo fajn, kdybychom si hodily kufry na hotel, abychom se s nimi nemusely později tahat. Dobře jsme udělaly. Bylo vedro, takže jsme si chvilku odpočinuly v lobby baru a pak jsme vyrazily na místo, kde jsme se měly sejít. Bylo to opravdu pár metrů od hotelu.

Na místě na nás čekaly další holky, ale co mě dostalo nejvíc, že na nás čekala vlastní šalina plná balónků. To bylo od Notina vážně originální. 
Když jsem se všichni nalodili, tak nás odvezla do Notino kanceláří, kde jsme se mohly dozvědět více o Notinu, pokochat se jejich úžasnými prostory, vyzkoušet si nějaké novinky a zakousnout něco malého k snědku. Také jsem měla hroznou radost z dárečků, které jsme dostaly. Já konkrétně dostala krásnou vůni Yves Saint Laurent Mon Paris Floral, která je příjemná a krásně květinově voní. Doporučuji omrknout
 
Po prohlídce kanceláří na nás čekaly další Insta místa Brna a to konkrétně Janáčkovo divadlo. Ohromná architektura, mramorové podlahy. Opravdová krása. No co Vám budu, jindy bych asi neměla ani možnost se tam podívat. Navíc jsme měly divadlo samy pro sebe. 
Po prohlídce jsme dostaly rozchod, takže jsme měly zhruba necelé dvě hodinky, tak jsme hodily nějaké to foceníčko na náměstí a stihly jsme i skvělý oběd. Po obědě následoval přesun na hotel a přípravy na večerní Notino party. 

Párty oficiálně začínala v 17:00. Dala jsem si sprchu, převlékla se a osvěžila make-up. Holky na tom byly stejně. Pak jsme společně vyrazily. Party se konala na krásném místě a čekaly na nás jen samé dobroty. Dortíky, drinky, saláty, teplé jídlo. Nechyběly opět ani fotečky při západu slunce. Na terase byl opravdu krásný výhled na celé Brno. 



Něco málo po 10 hodině jsme se přesunuly do originálního baru, který měl nejen krásný interiér, ale nabízel originální drinky. Dostaly jsme něco jako ruletu, která obsahovala přihrádky s jednotlivými komponenty a podle našich smyslů, co nás zaujalo, jsme si mohly vybrat drink. Já jsem si dala drink s názvem Tanečnice, která byla velmi sladká. Holky volily rozinku v čokoládě, která byla také moc dobrá,  drink „Moře“ a drink „Mech“.  
Jako pozornost podniku jsme dostaly speciální pochoutku :D byly to cvrčci a sarančata. Tentokrát jsem to nemohla ochutnat. Bára s Terkou to daly. 
   

Byl to opravdu super trip a já děkuji Notinu, že jsem si to takhle mohlas nimi společně užít, poznat nové lidi a nasbírat další zážitky. Cesta do Prahy byla pohodová, jen Marťa si prožila velmi špatnou noc. Nejspíš chytla úpal ze sluníčka. To mi bylo líto.  Chtěly jsme si zavolat i taxík na nádraží, ale bylo nám řečeno, že by přijel snad až za hodinu. Takže na taxik se v Brně moc nespoléhejte.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. O párty jsem už slyšela, že byla povedená, vypadá to, že Notino si dalo hodně záležet. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!