Home&Decor

Dětský pokoj v novém domě

středa, května 29, 2019

V oblasti interiérového designu kladu důraz zejména na nadčasovost a světlé odstíny barev. Miluji bílou, která nabízí spoustu možností pro různé kombinace a zároveň vytváří skvěle pozadí pro vystavení různých předmětů.

Při plánování dětského pokojíčku tomu nebylo jinak a já pevně doufám, že se Terezka v novém pokojíčku bude cítit dobře. Jak jistě víte, čeká nás nový domov. Možná i někteří z Vás sní o vlastním domě a u nás tomu nebylo jinak. Od začátku roku jsem ponořená do „Pinterest světa“ a hledám různé inspirace, co se interiérového designu týče a postupně ten náš domeček zařizuji. Vše to chce čas. 

A co teprve všechny ty krásné fotky dětských pokojíčků? Ach bože, proč nemůžu být dítětem v dnešní době. Tak samozřejmě, že to je hodně o penězích, ale také o kreativitě maminky.  Já patřím mezi ty rodiče, kteří svému dítěti chtěli vykouzlit stylový dětský pokojíček, který bude působit klidně, relaxačně, hravě ale přesto vkusně. Vytvořit pokojíček pro Terezku byl můj sen. Už teď vím, že je to místo, kde bych já sama trávila hodiny času. Je to místo, kde můžu popustit uzdu fantazii, odvázat se a být kreativní.

Obecně se mi líbí skandinávský styl a prosvětlený interiér. Není divu, že jsem si zamilovala obchod BellaRose, který má v nabídce opravdu překrásné kousky, které si do svého domova můžete pořídit. Snažila jsem se vytvořit pokoj, který bude prosvětlený a nezahlcovat ho zbytečnostmi. Bílá barva pomáhá prostoru k optickému zvětšení i jeho prosvětlení. Celkově jsem si pohrála se třemi odstíny barev, bílá, pastelová růžová a šedá. Růžová vnesla do pokoje něžnost a útulnost. Zdi jsem oživila šedými puntíky a květinovou samolepkou. Určitě jsem spokojená i s dostatečným přísunem světla a to nejen denního, ale i toho umělého. Terezka má v pokoji francouzské okno a klasické okno. Vybrat správné osvětlení do dětského pokoje hraje velkou roli. Určitě není dobré spoléhat jen na jedno centrální světlo, ale snažit se použít i různá doplňková svítidla. Dětské lampičky dokonce dokážou pokojíček krásně zútulnit a oživit. Příkladem je  roztomilá dětská králičí LED lampa Miffy z kolekce MrMaria.

Já když jsem byla malá, tak jsem se sama tmy bála a proto jsem se rozhodla pořídit Terezce lampičku, která ji zažene strach ze tmy, ale přitom ji při spánku nebude budit. U Miffyho věřím, že se stane i její skvělý kamarád. Miffy se dá snadno přemístit, tak si ho budeme moct přenést třeba ke křesílku a číst si společně pohádku.  Miffy lampa je opatřena vypínačem na kterém můžete regulovat světelnost.

Jak se Vám líbí Miffy? A jaký interiér preferujete Vy?










You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krásný pokojík, já cokoliv s králíčkama, tak miluji! ♥

    ALL ABOUT CANDYS LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé to je úžasný, pokoj je po Terezku jako dělaný, dokázala bych si představit jednou podobný pokojíček. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!