Beauty

Garnier Bio – pleťové produkty inspirované tradiční znalostí bylinkářů

úterý, dubna 30, 2019

Garnier uvedl na trh novou řadu Garnier Bio, která je exkluzivně k dostání na notino.cz. Já bych Vám tuto řadu dnes ráda představila. Asi každý z nás se v dnešní době zajímá o složení produktů, které používá ne pleť, ale i o to, jak tyto produkty ovlivňují životní prostředí.

Tato řada obsahuje produkty, které jsou inspirované znalostí bylinkářů propojené s expertizou Garnier v oblasti péče o pleť. Pro tuto novou řadu byly vybrány ty nejvhodnější rostliny pro každý typ pleťi, které byly přetvořeny v účinné a zároveň příjemné organické produkty pleťové péče. Produkty mají certifikát ECOCERT Greenlife dle COSMOS standard. Složení je veganské, což znamená, že neobsahuje žádné živočišné složky ani produkty z nich. Garnier využívá tolik recyklovaných a recyklovatelných materiálů, kolik je možné, přičemž dbá na účinnost produktů. 

Mezi stovkami ingrediencí byly vybrány ty pravé a účinné rostliny, které jsou známé pro své přírodní benefity pro každý typ pleti.
Citronová tráva
Esenciální olej z citronové trávy je známý pro své čistící schopnosti, byl vybrán pro normální a smíšenou pleť. Původem ze Srí Lanky.
Levandule
Esenciální olej z levandule je známý pro své regenerační schopnosti, byl vybrán pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Produkty z ní jsou vhodné pro boj zralé pleti proti vráskám. Původem z Francie.
Argonový olej
Známý pro vyživující účinky, je velmi vhodný pro péči o suchou a citlivou pleť. Pěstován v Maroku.
Tymián
Je známý pro své čistící schopnosti, byl vybrán pro smíšenou a mastnou pleť. Pěstován ve Francii.
Chrpa
Výtažek z chrpy je známý pro své zklidňující vlastnosti, byl vybrán pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Původem z Francie.

Tento čistící gel je určen na čištění pleti a je správnou volbou pro každodenní péči. Já ho používám zhruba 3 týdny a jsem velmi spokojená. Nanáším zhruba hrášek gelu (je to zhruba jedna pumpička) na navlhčenou houbičku a s ní dočistím obličej a poté obličej opláchnu vodou. Beru si ho i do sprchy. Používám ho hlavně na odlíčení nebo dočištění pleti a aplikuji ho především večer někdy i ráno. Gel jemně pění a nedráždí obličej. Zamilovala jsem si i jeho jemnou citrónovou vůni., která je pro mě krásně osvěžující. Pleť čistí jemně a důkladně. Pleť je krásná a lehce zmatněná. Překvapilo mě, že mi pleť nevysušuje, což se mi u jiných čistících gelů stává. Vyhovuje mi i jeho balení a příjemná aplikace díky pumpičce. Vsázím na to, že toto balení vydrží dlou, protože stačí opravdu malé množství.

Vodička je velmi příjemná. Slouží k dočistění a osvěžení pleti. Zanechává ji jemnou, svěží a zářivou. Připravuje pleť na aplikaci pečujících přípravků, zklidňuje a tonizuje. Vodičku aplikujete na kosmetický tampon a krouživými pohyby pleť ošetříte. Můžete používat ráno i večer.
Krém mě překvapil svoji krásnou vůni, která mi připomíná kvetoucí levandule ze zahrádky. Má středně hutnou  gelovo-krémovou konzistenci a hezky se vstřebává. Vzhledem k tomu, že je mastnější, tak je vhodnější spíš pro sušší pleť nebo by mohl být fajn i na zimu. Určitě Vás potěší jeho přírodní složení a krásný obal. Já mám spíš smíšenou pleť a krém používám spíš na noc nebo když cítím, že mám obličej vysušený. Díky jeho konzistenci ji hezky promastí. Zkoušela jsem i pod make-up. Doporučuju chvíli počkat, až se pořádně vstřebá do pleti a pak make-up na nést. S krémem jsem spokojená. Pleť je po nanesení jemná, hebká a hydratovaná. 
Další novinkou, kterou Garnier uvedl na trh je pleťový olej s organickým levandulovým esenciálním olejem a organickým argonovým olejem. Olej je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé.
Olejíček je fajn, nezanechává pleť mastnou a celkově ji hydratuje a zjemňuje. Olej se aplikuje do čisté pleti jemnou masáží. Stačí nanést pár kapek na čistou tvář, krk a dekolt. Můžete smíchat i 1 až 2 kapky s levandulovým krémem. Pleť je po jeho používání celkově hebčí a má zářivější vzhled. 
Tento krém je skvělý. Konzistence je velmi lehká a na pleti ho neucítíte. Nedělá mastný film, pleť skvěle hydratuje a vyživuje. Používám ho někdy i pod make-up. Je super, že neucpává póry a pleť skvěle sjednotí. Je dostupný za super cenu, takže já můžu jedině doporučit.

Garnier Bio Lemongrass vyvažující krém pro normální až smíšenou pleť
Jak už jsem zmiňovala, mám spíše smíšenou pleť a tento krém mi skvěle sednul. Má intenzivní, osvěžující citronovou vůni, která dodává celkový pocit svěžesti. Krém má jemnou, gel-ovitou konzistenci. Dámy potěší i jeho balení, protože je super nejen na cestování, ale levou zadní ho strčíte i do kabelky.  Nanáší se velmi dobře a rychle se i vstřebává. Stačí ho nanést opravdu málo. Pokud ho nanesete víc, tak se žmolkuje. Pod make-up bych ho nedoporučovala. Pleť je po jeho použití hydratovaná a příjemně zmatněná. Myslím, že bude super i na léto a to díky jeho extra lehké konzistenci. Tento produkt se povedl.
Článek vznikl ve spolupráci s Notino. Děkuji!

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Hodně se mi líbí čistící gel. Ten bych ráda vyzkoušela.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. tak toto ma prekvapilo :) určite sa na túto radu pozriem !

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  3. Garnier je more top značka a jsem moc ráda, že jdou směrem k přírodním produktům :)

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!