Beauty

Smyslné vůně a unikátní ingredience francouzské značky Spiritime

pondělí, března 25, 2019

Hýčkat své tělo i mysl můžete díky značce Spiritime, která nabízí přípravky bez parabenů, silikonů a minerálních olejů. Francouzská značka Spiritime je dostupná na Notino ve třech produktových řadách. Nabízí vysoce kvalitní kosmetiku pro každodenní péči o pokožku těla. Produkty mají šetrné složení s obsahem vybraných přírodních látek, nabízí smyslné vůně, které vás budou těšit po celý den. Co Vás potěší mnohem víc, je cena, za kterou se tyto produkty nabízí. Hydratační sprchový gel seženete už za 149 Kč/250 ml.

Spiritime nabízí řadu přípravků pro každodenní hygienu a efektivní kosmetickou péči. Složení produktů je šetrné k pokožce a neobsahuje žádné parabeny, silikony, parafín ani minerální oleje.
Flower Time
Květinové extrakty z levandule, jasmínu a růže dodávají kůži hedvábnou jemnost a regeneraci.
Fruity Time
Ovocné výtažky z malin, manga a mandarinky zase mají antioxidační účinky
Gourmet Time
Extrakty z kávy a vanilky zklidňují a navozují jedinečný pocit uvolnění a pohody.
Já jsem měla možnost otestovat dvě kosmetické sady.
První z nich je kosmetická sada Spiritime Gourmet Time, která obsahuje hydratační sprchový gel a hydratační tělové mléko. Oba produkty mají objem 75 ml, takže budou ideální třeba i na cestování.

Hydratační sprchový gel Gourmet Time Vás okouzlí jeho jemnou vůní. Šetrně čistí pokožku, nedráždí a dodává ji potřebnou regeneraci a vitalitu. Po několik mytích jsem schopná říct, že pokožku nevysušuje. Poslední dobou se mi to stávalo u jednoho sprchového gelu, který mi dráždil oblast podpaží. Pokožka je po umytí jemná na dotek. Extrakty z vanilky pravé a vanilky tahitské pokožku zklidňují a krásně ji provoní. Komplex fruktózy, urey a inositolu účinně pokožku hydratují. Tento sprchový gel neobsahuje žádné parabeny, silikony, parafín ani minerální oleje. Stačí aplikovat trochu sprchového gelu a nanést na vlhkou pokožku. Gel jemně pění. V kombinaci s tělovým mlékem je ještě lepší, protože vůně Vám zůstane na pokožce mnohem déle. Pro mě je to sprcháč na jedničku. Navíc jeho vanilková vůně je super bonus.

Hydratační tělové mléko Gourmet Time krásně provoní pokožku a zanechá ji hedvábně jemnou. Dodává pokožce potřebnou hydrataci a zlepšuje elasticitu kůže. Navíc výtažky z arabské kávy mají omlazující účinky. Mléko se po rozetření rychle vstřebává do pokožky a nezanechává pocit mastnoty.
Tato sada je dodávána v dárkové krabičce, takže je vhodná třeba i jako dárek pro mamku nebo kamarádku. Doporučila bych ji jak mladým, tak i starším ženám. V kombinaci se sprcháčem je super. Za 199 Kč super dáreček.

Kosmetická sada Spiritime Flower Time je na tom velikostně i obsahově úplně stejně, jako Gourmet time. Obsahuje sprchový gel a tělové mléko o bojemu 75 ml.
Sprchový gel obsahuje výtažky z růže, které regenerují pokožku a extrakt z jasmínu ji zjemňuje. Celkově Vás u tohoto sprcháče překvapí jeho příjemná květinová vůně. Na zimu Vám toto tělové mléko určitě stačit nebude, ale na běžné použití je skvělé. Navíc se rychle vsákne do pokožky. 

Od značky Spritime můžete dále vyzkoušet i krém na ruce, tekuté mýdlo na ruce, čistící gel na ruce, šumivé koule do koupele, zpevňující tělové mléko, masážní kartáče a dokonce i vonné svíčky.
Článek vznikl ve spolupráci s e-shopem Notino.cz. Děkuji!


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Jéé teď jsem se na produkty dívala na Notinu :-D ale neobjednala jsem.. :-) mám teď jiné favority z wishlistu :-)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovědětVymazat
  2. U tebe lákají na produkty i krásné fotky. Nádhera. :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné výrobky, značku vůbec nepoznám, ale nebránila bych se ji taky vyzkoušet. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Od téhle značky mám taky mini krém na ruce :) vůně je krásná a krém splňuje vše, co od něj očekávám, takže i já jsem s ním moc spokojená :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!