Inspiration & Tips

Zaměřeno na spodní prádlo

sobota, října 20, 2018

PA202726u
Spodní prádlo sice není na první pohled vidět, ale i tak se každá z nás chce v něm cítit pohodlně a proto je důležité, aby nám nejen skvěle padlo, ale vypadaly jsme v něm i dobře. A dámy, nebudeme si nalhávat. Pokud chceme chlapa zaujmout, vždy si dáme pečlivě záležet, jaké prádlo zvolíme.

Bohužel i já jsem často podceňovala volbu spodního prádla. Jako je tomu u oblečení, tak i u spodního prádla je potřeba najít si svůj styl. Někdo si oblíbí klasické kalhotky, někdo nosí jen tanga. U podprsenek se to odvíjí asi spíš podle velikosti prsou. Vzhledem k tomu, že já mám malá prsa, tak jsem si v poslední době oblíbila braletky, které sednou právě spíš menším prsům. Díky za ně!

U kalhotek většinou není co řešit. Sáhnete po správné velikosti a je to. Horší je to s výběrem horního dílu. Když jsem psala o tom, že jsem podceňovala volbu spodního prádla, tak jsem měla na mysli právě výběr podprsenky a to hlavně výběr správné velikosti. Při výběru horního dílu je důležité, aby ňadra byla pevně podepnutá a „neutíkala“ z košíčků. Ramínka by se neměla zařezávat od ramen a zadní část by se neměla posunovat nahoru. Když si s výběrem nebudete jisti, tak si můžete nechat poradit v obchodě a na e-shopu si prostudovat případné velikosti. Pro mě je často rozhodujícím faktorem barva spodního prádla. Myslím na to, pod jakou košili či tričko budu podprsenku nosit nebo jakou barvu nejvíc unosím. Často sázím na světlé tóny. Bílá a tělová barva u mě vede.

Jaké jsou oblíbené kousky v mém šatníku? 
Já jsem si oblíbila spodní prádlo od značky Victoria´s Secret. Přivezla jsem si několik kousků z USA.  Kéž bychom měli tento obchod dostupný i u nás. Kousky jsou opravdu kvalitní a já si je tak nějak šetřím. Některé mám ještě s visačkou :) V Americe je nakupování jedna báseň. Jednou jsem tam narazila na akci, že kalhotky z nové kolekce VS byly za polovinu.
PA202724u
Calvin Klein je masová záležitost. Stal se populárním nejen na sociálních sítích a i já jsem si přes všechny ty slavné ódy pořídila pár kousků. Samotná podprsenka sedí na těle skvěle a je pohodlná.
Určitě každá z Vás má svoji oblíbenou značku, kde si spodní prádlo pořizuje. Nedávno jsem narazila na e-shop Lascana, kde je dostupná značka i Calvin Klein. Pokud se Vám líbí můj kousek, tak zde ho mají dostupný zrovna v černé barvě. Nabízí široký výběr krásných kousků nejen v oddílu spodního prádla. Ať už dáváte přednost basic kouskům nebo těm luxusnějším. V nabídce naleznete také dámské plavky, noční prádlo nebo oblečení pro sport. Líbí se mi, že tu najdete aktuální trendy za příznivé ceny.
PA202724u
Oblíbenou značkou v mém prádelníku je i Tommy Hilfiger. Sázím zejména na jeho sportovní podprsenku.
PA202710u
Oblíbené kousky mám i z H&M nebo Lindexu. Prádlo se zde dá koupit ve výprodejích za hubičku. Nějaké kousky mám i z F&F. Vybírám tam spíš kalhotky. Podprsenky mi tam tak často nesedí.

Spodní prádlo muži často pořizují jako dárek. Teď záleží na tom, jak ho žena ocení. Nám se jednou stalo, že manžel podprsenku netrefil. Koupil větší velikost. Asi si myslel, že já ty prsa do těch košíčků nafouknu J Muži by měli vybírat prádlo podle vkusu ženy. Bohužel se stává, že spíše sahají po prádle, které se líbí jim, a jednoduše chtějí, aby partnerka vypadala podle jejich představ. Jednou mi tohle vyprávěla kamarádka, kdy její přítel chtěl, aby nosila kalhotky, které byly přesně podle jeho představ, a vůbec nebral ohledy na ní a její pohodlí. Bohužel jim vztah nevydržel, možná díky bohu pro ní. Pokud pánové chtějí opravdu koupit nějaký pěkný kousek, tak doporučuji potají zjistit velikost a značku, jakou partnerka nosí. Usnadní Vám to výběr a i větší jistotu, že prádlo partnerce padne, ocení ho a vy nebudete mít starosti s vrácením.

Jaké značky máte rády Vy?

You Might Also Like

8 komentářů

  1. I do like Victoria's secret but their quality has gotten a bit off

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý článok. Ja osobne nemám žiadnu obľúbenú značku. Vždy si vyberám podľa toho čo sa mi páči a čo mi sadne.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumim, já také občas koupím i jinou, ale většinou navštěvuji obchody, kde vím, že mi to prádlo sedí :)

      Vymazat
  3. Ta růžová podprsenka na první fotce je nádherná. Já bych někdy ráda něco VS nebo Calvina.. ale nenarazila jsem na obchod kde by se dala podprsenka vyzkoušet a objednávat nemám odvahu - už tak jsem ráda, když mi náhodou sedne jedna podprsenka z deseti, které najdu v New Yorkeru :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výběr podprsenky je prostě boj :) Jsem ráda, že v tom nejsem sama!

      Vymazat
  4. Já nejčastěji nakupuju ve specialkach - značku DIM. Mají parfektni jednobarevné podprsenky, které se hodí pod každé oblečení a nejdou vidět. Braletky pak kupuju buď v H&M nebo v Primarku. Mám pár kousků i z Lindexu, ale ty mi zase tolik nesedí. Výběr dobře podprsenky je někdy vážně umění..

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji kalhotky od VS. Podprsenky od ní jsem nezkoušela, ale mám to v plánu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!