Beauty

Podzimní líčení v přírodních tónech

pondělí, října 29, 2018

P9290078u
S příchodem podzimu se často snažím obměnit i obsah své kosmetické taštičky nebo do ní zařadit nějaké novinky. V létě si často vystačím s BB krémem nebo nechávám pleť volně dýchat. Na podzim sahám spíše po výživnější textuře, ale hlavně upřednostňuji jiné barevné tóny v líčení.

Letošním trendem v líčení se stala hnědá a to konkrétně odstíny kaštanu. Tuto barvičku nabízí velká škála paletek a Vy sní snadno vykouzlíte krásné podzimní líčení. Snadno ji zkombinujete se všemi nude odstíny využijete ji i při kouřovém líčení. V mém líčení nesmí jednoznačně chybět klasické černé linky. Během podzimu nosím ráda i rtěnky a moje oblíbená červená, která je v beauty trendech stálicí, opět dostane svoji šanci. S odstínem hnědé také neuděláte chybu. Na ten já si však netroufám, ten k mému odstínu pleti příliš nesedí nebo já se v něm necítím.

Jaké produkty mě zaujaly a které bych si ráda pořídila do své kosmetické taštičky?
Notino
Paletka, která obsahuje 36 vysoce pigmentovaných očních stínů a to od základních odstínů, které lze použít na celé víčko, zemité barvy pro krásné kouřové líčení, až po populární fialové odstíny, které vládnou podzimu. Myslím, že s touto paletkou hravě vytvořím jak denní, tak i večerní líčení.
Co mě na této paletce zaujalo je, že obsahuje 36 kvalitních stínů v jedné paletce za super peníze. Navíc jsem na ni viděla pozitivní recenze. Co se týče značky jako takové, tak já jsem s ní moc spokojena. Sama mám doma několik paletek s očními stíny nebo bronzery. Značku Makeup Revolution hodnotím jako cenově dostupnou s kvalitní nabídkou produktů.

Na těchto štětcích a vůbec na celkové značce mě zaujal šetrný přístup k přírodě. Štětce jsou vyráběny ze surovin, které jsou rychle obnovitelné a mají tak malý dopad na přírodní zdroje. Rukojeti jsou vyrobeny z bambusu a kvůli získávání štětin netrpí žádná zvířata, protože jsou vyráběny ze syntetických taklonových vláken. Za mě rozhodně plus a přála bych si je mít ve své kosmetické taštičce.

U make-upů jsem celkem stálice, ale v poslední době ráda zkouším stále něco nového a nedávno mě zaujal make-up od značky YSL. Tento konkrétně slibuje dokonalé krytí, zmatnění pleti, splynutí s pletí a dlouhou výdrž. Pokud si ho do své taštičky pořídím, recenze určitě bude stát za to.


Na podzim dávám přednost spíše tmavším barvičkám a na první pohled mě zaujala matná rtěnka od Estée Lauder. Ráda bych vyzkoušela odstín Raw Edge. Tato rtěnka slibuje plné a zdravé rty, krémovou strukturu, dlouhotrvající výdrž a matný efekt. 

Krásně vypadá rtěnka i od YSL. Slibuje zvýraznění rtů vysoce pigmentovanými odstíny s matným finišem, hydrataci a navíc má antioxidační účinky.
YSL nabízí rtěnky v mnoha odstínech. Nejdete tu ï zářivě červenou, kterou si může dovolit většina žen, stačí jen najít správný odstín, který Vám sedne. Odstín červené je nejlepší vybírat podle odstínu pokožky a barvy zubů.

Řasenka od značky Benefit
Na řasenku od Benefitu mě navnadila kamarádka a celkově už mám na ni dlouho spadeno. Nedávno byl dokonce vzorek v časopise Elle. To jsem promeškala, sakryš! Nicméně, na Notino jsem narazila na tento super set Benefit Most-Wanted, který si nejspíš objednám. Šance je vyzkoušet všechny najednou, třikrát hurá! Sada obsahuje řasenku pro objem, řasenku pro prodloužení a natočení řas, prodlužují řasenku, oční linky v peru a tónovací podkladovou bázi pod řasenku. Tenhle balíček řadím jako jeden z top dárků na Vánoce. Myslím, že by z něj měla radost každá z nás.

Tvářenka je základ a neměla by chybět v žádné kosmetické taštičce. Dodá obličeji zdraví vzhled a ženskost. Během podzimu a zimy je lepší sáhnout spíše po studených tónech růžové až švestkové. Místo tvářenky se dá použít i bronzer, ale neměl by mít zlatavé odlesky, které se do tohoto období nehodí. Širokou škálu barviček nabízí značka Mac. Tvářenka Mac Powder Blush slibuje jemnou texturu, snadné nanášení, svěží vzhled a dlouhodobou výdrž. 


Máte zkušenost s nějakým z těchto produktů, které jsem si vybrala do svého wishlistu?


Tento článek vznikl ve spolupráci s Notino.cz. Děkuji!



You Might Also Like

3 komentářů

  1. Moc hezké líčení, na tu paletku od Petry a řasenku od Benefitu mám už dlouhou dobu zálusk :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se moc líbí ta paletka od Petry, dívala jsem se na ní v Rossmanovi a má hodně dobré barevné složení a skvělou pigmentaci.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Paletku od Péti mám též :-) líčení se s ní tvoří jedna báseň. A štětce od EcoTools jsou super.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!