Baby

Zabavte miminko raz dva - Hrací deka pro miminko

středa, září 05, 2018

P7025751u
Hledáte způsob, jak zabavit Vaše miminko? Pořiďte mu hrací deku. Tato hrací deka potěší nejen miminka, ale i maminky svým krásným minimalistickým designem. Na trhu najdete desítky hracích dek a já si vybrala právě tuto. Deka se jmenuje Skip Hop Silver Lining - hrací deka s obloukem. Výběr obchodu nechám na Vás, ať už vsadíte na Váš oblíbený obchod nebo si vyberete podle ceny. Byla mi sympatická hned na první pohled, a když mi několik maminek psalo na Instagram po každém Instastories, kdy jsem zveřejňovala, jak si na ní Terezka hraje, tak jsem se rozhodla, Vám ji více popsat. Deka je laděna do velmi jemných barviček a vzorů a bude krásně zapadat do interiéru. Je vhodná pro děti již od narození. Stimuluje dítě k aktivitě, hře, objevování a pomáhá mu rozvíjet smysly.

Deka je z krásné, měkké minky látky. U této deky se mi líbí, že je dostatečně velká. I teď, když se na ní Terka přetáčí, tak neskončí hned mimo ni. Deku můžete používat i bez hrazdičky jako měkké místečko na hraní. Na dece jsou detaily z různých povrchů pro stimulaci hmatového smyslu.

Vzhledem k tomu, že většinu času je deka na zemi, je náchylná na běžné znečištění nebo na uslintáváni miminka. Tato deka splňuje i snadnou údržbu a nemusíte se bát ji hodit do pračky. Prala jsem ji na 30 stupňů. 
P7025729u
Na oblouku jsou různé stupně pro nastavení výšky uchycení hračky. Jednoduše upevníte hračku do vzdálenosti, aby na ní mimčo dosáhlo. Je super, že hrazdička je stabilní a pevně drží. Teď, když už má Terka větší sílů, tak při tahání za hračky oblouk stále stojí a nebortí se.

Hračky pomáhají s rozvojem smyslů a tuto hrací podložku doplňuje celkem pět závěsných hraček. Hračky jsou jemného vzhledu a barviček – sluníčko s dětským zrcátkem, pískající mráček, ptáček s chrastítkem, svítící hvězdičku a zpívající ovečku. Vaše miminko se může za nimi natahovat a rozvíjet tak svojí motoriku.  Zamilují si ji i miminka, která mají rádi ozvučené hračky, jelikož ovečka hraje. Spuštění melodie reaguje na zmáčknutí ovečky na bříšku. Melodie není příliš hlasitá a je příjemná na poslech. Není to žádný zvuk, který by dítě obtěžoval nebo vyděsil. Zpestření najde také u hvězdičky, která je doplněna blikajícími světélky. Všechny hračky jdou sundat a můžete je využít třeba i v postýlce nebo v kočárku. To už záleží na Vás. Hračky neobsahují žádné drobné části, které by se daly spolknout. 
P7025716u
Na dece může miminko rozvíjet tyto dovednosti:
Fixovat pohled na daný předmět
Otáčet hlavičku ze strany na stranu
Zkoumat předmět pusou
Učit se pást koníčky
Uchopování hračky

Tato hrací deka je doplněna i o polštářek ve tvaru mráčku pro pohodlné sezení dítěte.P7025708u P4303379u

You Might Also Like

5 komentářů

  1. taky máme hrací deku ale moje mimčo má teprve 2,5 měsíce tak si moc nehraje

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To přijde ,-) já ji začala dávat na deku až před 3 měsícem. Ono se to obecně i doporučuje dávat mimčo na zem až kolem 3-tího měsíce.

      Vymazat
  2. Krásné fotky, a ještě krásnější mimčo ! :D

    FIT MADDIE
    BLOGEREM

    OdpovědětVymazat
  3. Ta dečka je úžasná a Terezka je moc pěkné miminko. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. To tvoje miminko je dokonalé! :) Veľa zdravíčka a úsmevov prajem :)

    Accessoriesforbeauty

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!