Beauty

Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster... skoro jako živá voda pro Vaši pleť

sobota, srpna 11, 2018

Notino
Notino
Jedna z populárních novinek od Vichy, o které všichni mluví a je doporučována ze všech stran. Pokud hledáte ten správný produkt pro hydrataci, posílení a vyplnění pleti, tak jste tu správně. Vichy Minerál 89 Hyaluron-Booster má za úkol posilovat funkci kožní bariéry a působit proti agresorům, se kterými se naše pleť v každodenním koloběhu setkává – znečištění, únava, stres. Po jeho každodenním používání by pleť měla být více hydratována, jasnější a měla by se stát odolnější proti těmto negativním agresorům. Obsahuje 89% koncentraci mineralizující vody Vichy pro posílení, regeneraci a obnovu pH a díky vysokému obsahu kyseliny hyaluronové dodává pleti potřebnou hydrataci a vyplnění. Booster má za úkol pleť posílit. Jedná se vlastně o silnější koncentrát aktivních látek, které se hlouběji dostávají do pokožky a díky svému složení dokážou aktivovat pokožku i hlouběji.
Notino
Notino
Pro mě se stal ideálním parťákem na léto, který dodává skvělé osvěžení moji pleti v těchto horkých dnech. Já ho používám především ráno na čistou pleť, aby má pleť zůstala vyživená po celý den, ale sahám po něm i večer. Ráno je hrozně příjemné, jak obličej krásně ochladí a po jeho aplikaci ucítíte vánek svěžesti.  Je skvělý i jako báze pod make-up, který se pak po jeho použití snadněji nanáší na pleť. Zatím jsem s produktem opravdu spokojená. Vichy je obecně skvělá značka, ale tento produkt se jim opravdu povedl. Jeho lehká gelová konzistence dodává pleti okamžitý pocit svěžesti a hydrataci. Nezanechává lesklou pleť, nemastí ani nelepí. Celkem jsem se toho bála, ale obavy byly zbytečné. Gel se skvělé vstřebává do pleti. Téměř okamžitě a to doslova. Navíc oproti krémům není na pleti skoro vůbec cítit a také je naparfémovaný. Pleť vypadá zdravější a je hladší na dotek. Booster aplikujete na čistou pleť dle potřeby. Jedna dávka pumpičky by Vám měla vystačit na obličej i krk. Aplikovat ho můžete na obličej, okolí očí, rtů a oblast krku. Jemným poklepáním konečky prstů tam a zpět aktivujete mikrocirkulaci a rovnoměrně rozetřete gel po celé tváři. 

Tento produkt může být skvělý tip i pro maminky, které by neměly zapomínat samy na sebe. Únava, nevyspání a nedostatečný spánkový režim jsou jedním z těch negativních agresorů, se kterými se my mamky potýkáme. Varovný signál často dostáváme v podobě unavené pleti a kruhy pod očima. Tento produkt se může pyšnit svými schopnostmi, a že opravdu fungují. Ukázal mi to po pár dnech. Já sama mám spíše smíšenou pleť a většinou používám kvalitní přírodní kosmetiku od Weledy, nejčastěji mandlový krém, který jsem si hodně oblíbila. Teď jsem zařadila před aplikaci krému Vichy Booster. Není totiž vůbec problém po jeho aplikaci nanést na pleť další přípravky, na které jste zvyklé. Ať už je to samotný krém nebo make-up.
Notino
Co mě nadchlo, je balení. Krásný design, který na mě působí čistě, elegantně a navíc má pumpičkový aplikátor, díky kterému se snadno nanáší na pleť. Notino nabízí dvě dostupná balení tohoto produktu – 30 ml a 50 ml. Cena za nejvyšší balení se pohybuje okolo 500 Kč.

Kdo ho může používat? Možná se budete divit, ale kdokoliv. Je vhodný pro všechny typy pleti (vč. citlivé pleti), věkové kategorie a je určený nejen pro ženy, ale i pro muže.  Aktivní látky posilují přirozenou obranyschopnost pleti.

Složení:
89 % mineralizující termální vody Vichy z fancouzských vulkánů
kyselina hyaluronová přírodního původu
obsahuje pouze 11 ingrediencí
neobsahuje parfemaci, silikony, barviva ani alkohol
klasické balení má 50 ml

Vichy Minerál 89 Hyaluron Booster je skoro jako živá voda. 

Měli jste možnost vyzkoušet tento zázrak? 
Notino
Článek vznikl ve spolupráci s e-shopem Notino. Děkuji!

You Might Also Like

3 komentářů

  1. ja momentálne používam troška lacnejšiu náhradu od Oriflame Optimals, ale veľmi mi vyhovuje a má presne tie vlastnosti aké píšeš v článku :) tak by som bola zvedavá na tento do Vichy :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Hello, thanks for the information. Have a nice day! xx

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle považuji za nejlepší produkt na celém trhu za rok 2018! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!