Beauty

Přírodní sluneční péče pro celou rodinu

neděle, července 15, 2018

P7136455uu
P7136482u
Opalovacích krémů je na trhu celá řada, ale ne každý se může kamarádit s Vaší pokožkou. Opalovací krém si vybíráme nejen podle ochranného faktoru, ale třeba i podle vůně, konzistence, ale často koukáme na to, zda je krém či mléko vodě odolné.

Vzhledem k tomu, že léto je v plném proudu, tak bych Vám ráda představila produkty ze sluneční řady od značky Weleda, která uvedla na trh čtyři produkty pro ochranu pokožky před UV zářením a z toho jsou dva pro děti. 

Opalovací mléko s výtažkem z protěže alpské voní opravdu krásně. I přesto, že má tužší konzistenci, než mléka mívají, lehce se roztírá na pokožce a skvěle se vstřebává. Krém obsahuje jen fyzikální filtry bez nanočástic, tudíž Vaše pokožka nebude zatěžována zbytečnou chemií.

SPF 30-tka by Vám měla skvěle posloužit i u moře. U nás není tak silné sluneční záření, ale pokud se budete přes poledne slunit na lehátku u bazénu, tak se Vám bude určitě hodit. Já jsem letos ještě na pořádné opalování neměla čas, tak Vám nemůžu říct, jak by kůže vypadala třeba po 3 hodinách opalování s tímto krémem. Nicméně na obyčejné procházce s kočárkem mě ochránil spolehlivě.

Mléko obsahuje minerální filtry, které většinou zanechávají na pokožce bílý film a to mohu potvrdit i u tohoto mléka. Po nanesení na pokožku se vytvoří lehce bílý, průhledný film, nic hrozného, představovala jsem si to horší. Samozřejmě, že ne všichni tohle zkousnou. Nicméně je to taková daň ve srovnání s ostatními výhodami. Také mi vyhovuje, že pokožka po něm nezůstává mastná. Hodně mě baví i jeho design. Dále Vás určitě potěší je jeho vysoká voděodolnost. Osobně v něm cítím tóny citrónu a levandule. Obsahuje rostlinné oleje – slunečnicový a kokosový, které pokožku vyživují a zanechávají ji vláčnou.

Balení 150 ml
Cena: 549 Kč
P7136466u
Lehký krém, který spolehlivě ochrání pokožku obličeje před slunečním zářením. Díky svému složení s obsahem rostlinných olejů, pokožku hydratuje, vyživuje a nezanáší póry. Rovněž předchází stárnutí pleti. Krém je na obličeji příjemný, zkoušela jsem ho použít i pod make-up. Jeho jemná, krémovitá struktura se Vám bude na obličeji dobře roztírat. I na obličeji zanechává průhledný tón, nicméně není mastný a ideální i pod make-up.

Balení 50 ml
Cena: 399 Kč
P7136461u
Dětem bychom měli dopřát tu nejlepší ochranu před sluncem. Miminka by obecně neměli být vůbec vystavovány přímému slunce a to platí do jednoho roku, nicméně pokud se třeba chystáte se starším dítkem k moři nebo třeba jen na zahradu k bazénu, je potřeba pořídit kvalitní opalovací krém a pořádně ho namazat. Dětská kůže je v porovnání s pokožkou dospělého mnohem citlivější a jemnější a to nejen vůči slunečnímu záření, ale je náchylnější i k intoxikaci či exému. Dětské krémy a mléka jsou na to zaměřeny a mají i jiné celkové složení. Většinou se do nich nepřidává parfemace ani jiné dráždivé látky.
P7136478u
Voděodolný krém, který neobsahuje žádnou parfemaci ani škodlivé nanočástice a je vhodný pro citlivou pokožku. Je ideálním parťákem pro velmi citlivou pokožku malých dětiček, která potřebuje vysokou ochranu před spálením. Pokud se chystáte k moři, tak tento krém by se Vám mohl hodit, navíc je voděodolný.  Krém si poradí jak s UVB tak i s UVA zářením.

Krém obsahuje minerální filtry, které účinkují po rozetření mléka na pokožku a vytvoří lehce bílý film, který odráží světlo a ochrání tak pokožku před spálením. Mléko je obohacené o bambucké máslo, slunečnicový a kokosový olej a bio extrakt z protěže alpské. Rostlinné oleje udržují pokožku hydratovanou, vláčnou a rovněž zlepšují její ochranu. Krém je v plastové tubě a milý design obalu Vám vykouzlí úsměv na tváři. Také Vás může potěšit jeho velikost, protože pokud nechcete tahat na pláž velké lahvičky, tak tento krém se prodává v 50 ml balení.

Jeho vysoká voděodolnost  se bude určitě hodit hlavně malým dětem, pro které je voda živel a rádi si v ní hrají. Určitě to ocení i maminky, protože občas není lehké dítě namazat znovu ,-) Já třeba tímto krémem máznu Terezce nožičky, když jdeme na procházku s kočárkem. Sice dávám přes kočárek plenku, aby sluníčko nepronikalo na její pokožku, ale lepší je nepodceňovat.

Krém je možné používat již od prvního dne narození, ale jak už jsem zmínila výše, malé děti by neměl být vystavovány přímému slunci a měly by být chráněny oblečením a opalovacím přípravkem s vysokým UV.

Cena je vzhledem k vysokému ochrannému faktoru přiměřená. 
Balení 50 ml
Cena: 349 Kč
P7136472uP7136480u
Obdobně jako tomu bylo u krému, toto mléko obsahuje výtažek z protěže alpské, který působí jako antioxidant a chrání tak pokožku před poškozením UV zářením. Mléko je jemné, bez parfemace s ochranným faktorem SPF 30 spolehlivě ochrání dětskou pokožku.
Mléko rovněž obsahuje pouze minerální UV filtry bez nanočástic, je vysoce voděodolné a je vhodné pro velmi citlivou pokožku. 

Balení 150 ml
Cena: 549 Kč
P7136464u
Chystáte se letos na dovolenou? Jaký je Váš oblíbený opalovací přípravek?

SOUTĚŽ
Ve spolupráci s Weledou, jsme si pro Vás připravili soutěž, která bude běžet na mém Instagramu. Soutěž bude spuštěna dnes a poběží 14 dní. Výherce bude vylosován 30.7.2018. Více informací a podmínky soutěže naleznete na mém IG profilu. Tak sledujte <3

Článek vznikl ve spolupráci s Weleda.cz. Děkuji! 

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdpovědětVymazat
  2. They sound like great sun protection skin care. I wish I could get them in the U.S. to try them.

    xo, Sarah
    Hustla, baby.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto přípravky od Weledy jsem ještě nezkoušela ale ráda bych :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že je Weleda tak drahá. Jinak bych do ní šla.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. ja som v starostlivosti o pleť pri opalovaní veľmi nezodpovedná :( produkty vypadajú dobre

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  6. Tieto produkty na opaľovanie od Weledy som už videla a vyzerajú krásne :) Mojim obľúbencom je opaľovacie mlieko v spreji od Biodermy

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!