Baby

Testování plínek Pampers Premium Care

pondělí, června 11, 2018

Pampers Premium Care
Ahoj holky!
Dnes mám článek zejména pro maminky, kterých se toto téma bude týkat. Článek je zaměřen na testování plínek Pampers řady Premium Care. Pampersky mají velice silné postavení na trhu a není divu, jelikož se řadí k těm nejlepším. Už před narozením Terezky byly pro nás jasnou volbou a už do porodnice jsem si přibalila jeden balíček.

V porodnici jsme také dostali "Můj kufřík vzpomínek" od Happy Baby, který obsahoval i Pampers plínky. Začínali jsme číslem jedna a vzhledem ke stále spokojenosti jsme u nich zůstali a plynule přešli na číslo dvě. Plenky skvěle sedí a netlačí miminko v případných záhybech tělíčka. U těchto plínek je skvělý indikátor vlhkosti, aneb podle zbarvujícího proužku poznáte, jak je plínka počůraná. Tento pomocníček se bude hodit i tatínkům, kteří si na přebalení miminka troufnou (u nás si tatínek troufá jen na počůranou plínku), ale i babičkám, které určitě rády svého vnoučka/vnučku v případě potřeby pohlídají. S touto kontrolkou budou mít hned jasno, jak na tom miminko je. Musím se přiznat, že ze začátku (těch prvních pár dní) jsme netušili, na co ten proužek je. Možná jsme ho ani nepostřehli (teď nevím), ale hlavně je taky všechno pro Vás v tu dobu nový, a tak jsme zkoumali hmatem, jestli má Terezka v plínce na čůráno nebo ne (trapas no). Pamprsky skvěle drží a plínka má i vyšší zádíčka.
P4152302uP4152298u 
Od té doby, co je používáme, Terezka neměla žádné opruzeniny. To svědčí o jejich šetrnosti k pokožce. S touto problematikou můžou souviset i vlhčené ubrousky, které používáme minimálně. Místo toho jsem si oblíbila perlan a mycí olejíček od Eone, který se naředí s vodou a poté slouží jako mycí emulze. 

Absorpční vlastnost hodnotím na jedničku, jelikož se nám ještě nestalo, aby nám plenky protekly. Skvělou výhodou je i to, že mají absorpční síťku na stolici. Díky tomu máme stále pěkná bodýčka ,-) Terezka v těchto plenkách zůstává suchá po celou noc suchá. Také nám to zadrželo mocný výbuch v Ikee :D Stoličku máme většinou jednou denně a když už, tak to někdy stojí za to. Rozumějte tedy tomu tak, že pojmou opravdu hodně. Plenky se snadno zapínají díky pružným páskům, které lze i několikrát odlepit a přizpůsobí se bez problému tvaru bříška miminka. Jako menší nevýhodu vidím jejich „chemickou vůni“ na kterou si časem zvyknete.

Také jsme vyzkoušeli plenky Baby Love. Nebyly špatné, ale nepadly tak dobře jako Pampersky a nebyly tak lehké a měkoučké. Také jsem měla pocit, že se u nich Terezka častěji ozývala, že chce přebalit.

Pampersky jsou dostupné v běžných drogeriích, ale i ve vybraných e-shopech. Dají se sehnat i za super cenu, protože jsou na ně čästo akce. Pořídit si můžete i měsíční balení.

Jaké je Vaše oblíbená značka plenek? Používáte Pampersky?
Pampers Premium Care
Článek vznikl ve spolupráci s Pampers. Děkuji!

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!