Beauty

Unboxing: Moje květnové beauty novinky v péči o pleť

sobota, května 19, 2018

Notino
Asi každá z nás má svůj každodenní rituál v péči o pleť. Každá pleť je jiná a proto si volíme produkty, které k ní sedí. Léto se blíží a my se opět můžeme těšit ze slunečních paprsků, které naší pokožce dodají opět nějaký ten vitamin D a bude vypadat zdravěji a plná života. Prohřešky, které naše pleť má zamaskuje make-up, nicméně je nezbytné se každý večer odlíčit a věnovat ji pozornost i ráno.

V rámci navázání spolupráce s e-shopem Notino jsem dostala uvítací balíček, který obsahoval produkty nejen vhodné pro  péči o pleť.  Péče o pleť je pro mě důležitá, a právě proto jsem z balíčku vytáhla produkty, zaměřené na pleť, a pokud Vás zajímá, co balíček ukrýval, tak čtěte dále.
Notino NotinoNotino
Micelární vody pro citlivou pleť
Já se nejraději odličuju vatovými tamponky a k odlíčení spíše používám micelární vody, mléka mi příliš nevyhovují. Micelární voda mi sama o sobě přijde šetrnější k pleti a dají se najít i takové, které odlíčí oči bez nežádoucího podráždění. Začínám vždy s odlíčením očí a poté krouživými pohyby postupuju dalším čistým tamponem od čela směrem k nosu, tvářím a čištění zakončuji u krku.
Notino
Micelární voda od Avéne je určena pro smíšenou a mastnou pleť. Pleť čistí, odličuje, zklidňuje dokonce i zmatňuje. Po krátkém testování můžu říct, že se mi s ní dobře odličuje i oční make-up. Když to srovnám s micelárkou od Dermacolu, tak ta mě strašně štípe a pálí mě z ní oči. Vodička je příjemně parfémovaná a má praktický, bytelný obal. Jako ostatní produkty řady Cleanance je synonymem čistoty a svěžesti. Je vhodná pro citlivější a podrážděnou pleť. Při pravidelném používání by navíc měla zmírňovat zánětlivé projevy pokožky a redukovat kožní maz.

Obsah: 100 ml
Cena:  149 Kč
Notino
Další pro mě novinkou je micelární voda 3v1 od Eucerin, která odstraňuje nečistoty a make-up, hydratuje a zvláčňuje pokožku. Vodička je bez parfemace, barviv, mýdla i alkoholu.

Obsah: 200 ml
Cena: 249 Kč
Notino
Platýnkové masky jsou stále více populární. Samotné masky se aplikují na odlíčený a perfektně vyčištěný obličej. Otvory v masce se správně nastaví na oči a rty a maska se nechá působit 15-20 minut. Tato maska by měla být bohatá na vitamíny, nenasycené mastné kyseliny a minerály, měla by napomáhat uklidnit citlivou pleť a zabraňovat ztrátě vlhkosti. Už se těším, až ji vyzkouším. Zatím nebyl čas :)

Obsah: 20 g
Cena: 119 Kč
Notino
Notino
Já jsem k očním krémům spíše skeptická. S narozením Terezky jsem začala shánět něco na unavené oči a nakonec jsem zatím vyzkoušela jen gel na oči od Balei, který stál pár korun. Vždycky si říkám, zda taková malá tubička dokáže zázraky. Tento produkt je od polské značky FlosLek. Oční gel má protivráskový účinek a má za úkol zlepšovat vzhled a barvu pleti kolem očí. Je vhodný i pro nositele kontaktních čoček a osoby s citlivou pletí.

Obsah: 15 ml
Cena: 89 Kč
Notino
Mýdlo, které je složené z aktivního uhlí, bambuckého másla a přírodních olejů. Je určené k péči o problematickou pleť, kterou díky jemnému složení napomáhá hojit a odstraňovat nežádoucí nečistoty a mastnoty, rovněž zabraňuje tvorbě akné. Aktivní uhlí absorbuje nečistoty a přebytečný maz a přírodní oleje zajišťují jemné a hluboké pročištění pleti. Mýdlo je vhodné i na pleť, která bojuje s ekzémy a lupénkou. Já takové problémy nemám, ale těším se, až mýdlo vyzkouším. Mýdlo se aplikuje po opláchnutí obličeje vlažnou vodou a nanáší se na obličej jemnými krouživými pohyby a poté se opláchne. Toto mýdlo sklidilo dost kladných recenzí, tak jsem na něj sama zvědavá. Myslím si, že by mohlo trochu fungovat jako peeling.

Cena: 109 Kč
Obsah: 110 g


Vzorky krémů od Vichy
Notino
NotinoNotino
Máte s některým z těchto produktů zkušenost? Jaký je Váš oblíbenec v péči o pleť?Notino Notino
Článek vznikl ve spolupráci s e-shopem Notino. Děkuji!

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Great post darling, so nice and interesting!
    Enjoy in this weekend! ♥

    New post is on my blog! Visit me!
    Malefica

    OdpovědětVymazat
  2. Eucerin micelární vodu jsem měla a s ní jsem byla mega moc spokojená. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. No teda, to byla moc pěkná pozornost od Notina:) Ani jeden z produktů jsem nezkoušela, od Vichi jsem měla kdysi vzoreček nějakého bb krému a obyčejného krému a to bylo moc fajn. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Ta micelárka od Eucerinu je skvělá, o ostatních jsem nic moc neslyšela, dík za tipy:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!