Beauty

Thierry Mugler Alien

pondělí, května 28, 2018

Notino
Holky, jak hledáte tipy na nové vůně? Já se musím přiznat, že jsem schopna oslovit dotyčnou na ulici, pokud se mi vůně opravdu líbí! To jsem drzá, co? ,-) Také sbírám tipy od kamarádek a tahle vůně byla jedním z dalších z nich. Respektive první tip byl na Angela, kterého jsem si pořídila jako první, když jsem ho cítila na kamarádce. Kudy prošla, tam to krásně vonělo. Zkusila jsem mrknout i na další vůně od TM a narazila jsem právě na Aliena a byla to další láska. Tahle vůně je jedinečným kouskem a je unikátní nejen svým složením, ale i výdrží. Můžete ji nosit místo šperku, protože je dokonale neotřelá a intenzivní.

S touhle vůní se jednoznačně budete cítit jak z jiného světa, protože jeho nadpozemská krása jde velmi těžko popsat. Ne nadarmo dostala jméno „Alien“. Jedinečná, luxusní, sexy. Tyto tři slova jsou pro ni velmi výstižná. Tahle nevšední a tajemná vůně Vám zpestří zvláštní příležitost nebo večer. Budete se cítit velmi žensky a jeden střik vydrží téměř půl dne. Mně nevadí ani na běžné denní nošení.  Vůni stačí aplikovat decentně, protože se jedná o jednu z těžších vůní, ale pozvolně se rozleží. Já mám verzi EDT. Věřím, že EDP vydrží klidně celý den. U Angela to mohu potvrdit. Toho jsem jednou cítila na halence i po vyprání. Držela jako přibitá.
Notino
Vůně se v průběhu dne příliš nemění. Tak jak se navoníte na začátku, tak to ucítíte i večer. Spíše se mění její intenzita. V této vůni není cítit žádná hořkost. Alien je sladký a po celý den v něm ucítíte jasmín. Je cítit po celý den, ale nebude narušovat okolí. Já nevím, jak Vy, ale určitě se Vám také stává, že Vám může být některá vůně na ulici nepříjemná.

Vůně je originální a sladce kořeněná. Dominuje ji jasmín a ambra.. Vůni doporučuji předem očichat v parfumérii. Vůně mění svoji intenzitu a pokud si stříknete na zápěstí nějaký parfém a voní Vám, tak to neznamená, že bude vonět stejně za patnáct minut. Takhle jsem to tenkrát měla u vůně Diesel Fuel For Life. Na první stříknutí mi nevoněla a po půl hodince, kdy se vůně rozvoněla jsem se do ni bezpodmínečně zamilovala. Rozhodně testujte vůni na zápěstí a ne na testovacím proužku. Parfém vždy voní odlišně na těle, než na papírku. Tím chci říct, že né každému může vyhovovat, ale celkově Angely od TM jsou masově oblíbené a tuhle verzi možná nemá každá druhá. Flakon je opět dokonalý. Celkově TM má dokonale zpracované flakony. Angel ve tvaru hvězdy, Alien jako cizinec z jiného světa. Pokud hledáte osobitou vůni s nádherným flakonem, mrkněte na ni. Díky ní si Vás zapamatují nejen v MHD. Tuhle vůni budete buď milovat nebo nenávidět. Já ji miluji! 
Notino
Možná mi někdo uzná za pravdu, že k takovým vůním musíte dozrát. Já jsem si k ní našla cestu celkem snadno a teď tvoříme nerozlučnou dvojku. Už se těžím, až očichám nějaké další novinky. Celou řadu parfému od TM seženete v e-shopu Notino.

Vůně Thierry Mugler se dají také zakoupit v plnitelných flakónech. Je to sice větší investice, ale pokud se do některé vůně zamilujete, určitě se vyplatí do nich investovat a pak si dokoupit jen náplň. 
Notino
Thierry Mugler Alien
Složení:
Hlava – jasmín, srdce – kašmírové dřevo, základ – ambra
NotinoNotino
Jaká je Vaše osobitá vůně? Máte nějakou vůni od Thierry Muglera? Doporučili byste nějakou?
Notino

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tahle by se mi líbila a navíc vypadá pěkně. Já hledám typy na vůně běžně v drogériích, nejsem zatím v pozici, kdy si dovolím dražší parfémy a vystačím si s tím, co je dostupné v Rossmanovi, Tětě či DM. Vždy si něco očuchám a buď se mi to líbí a nebo si koupím, tu co už jsem doma měla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já parfémy často řeším jako návrh na dárek :) Tento jsem naposledy dostala od manžela k Vánocům

      Vymazat
  2. Vyzerá naozaj dobre :) Už viackrát som na túto značku narazila, ja osobne mám rada sladké a ovocné vône

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem příznivce sladších vůní, ale takhle má opravdu něco do sebe! Pokud budeš mít někdy možnost, tak k ní přičichni :)

      Vymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!