Beauty

Weleda: Čištění pleti a hydratace v rovnováze

neděle, dubna 29, 2018

P3211770u3
P3211709u
Nedávno společnost Weleda přišla na trh s novinkou a to v podobě jemné čistí pěny. Dnes bych Vám jí chtěla po měsíčním testování představit, společně s produkty, které používám k celkovému dočištění pleti.
P3211738z
Pěnu používám spíše večer, kdy absolvuji několik kroků k důkladnému vyčištění pleti. Většinou začínám odlíčením očí. K odlíčení používám vatové tamponky a mandlový pleťový olej nebo micelární vodu. Poté sahám po pěně, kterou mám připravenou ve sprcháči. Pěnu nanesu krouživými pohyby na navlhčenou pokožku obličeje a poté ji opláchnu vodou. Musím říct, že z této pěny jsem nadšená a je to další produkt, který se Weledě opravdu povedl. 

Pěna obsahuje Vilín virginský, který napomáhá do hloubky čistit pleť a udržovat její hydrataci v rovnováze. Ideálně se hodí na smíšenou, mastnou nebo normální pleť. Na suchou pleť bych ji nedoporučila, to spíše sáhněte po nějakém olejíčku nebo mléku. Pěna také obsahuje levanduli a tóny pomeranče, díky kterým má osvěžující vůni. Levanduli v pěně moc necítím, spíš bych tu vůni přirovnala k citrusové s příměsí bylinek.

Musím říct, že u této pěny necítím alkohol, i přesto že tvoří významné složení.  Pěna skvěle odlíčí, ale na oči ji nepoužívám. Odstraňuje nečistoty, make-up a nadbytečný maz. Já mám pleť spíše smíšenou a společně s pěnou používám i olejíček na odlíčení očí a tonikum na celkové dočištění pleti. Díky celé této kombinaci, nemám pleť vysušenou. Při denním používání by Vám mohla vydržet zhruba 2 měsíce.

Na obalu se mi líbí, že je jednoduchý, ale přesto funkční. Díky pumpičce vymáčknete tolik pěny, kolik potřebujete. Lahvičku vždy před použitím protřepejte. Pumpička Vám na jedno delší zmáčknutí vytvoří kopeček pěny krémové konzistence, který Vám vystačí na vyčištění celého obličeje. Nechybí ani BIO certifikát a přírodní složení, které je uvedené na zadní části výrobku.
P3211748u
P3211751u
Mandlový pleťový olej
Mandlový pleťový olej slouží nejen k šetrnému odstraňování make-upu, ale také vyživuje, regeneruje a chrání pokožku. Je ideální pro všechny věkové kategorie. Já jsem si olejíček oblíbila k odstranění očního make-upu. Na navlhčený tampónek (stačí pár kapek vody) nanesu pár kapek a poté jemně oči odlíčím. Nedráždí oči a funguje výborně.  Hodí se také na vysušená a podrážděná místa, k dennímu ošetření pleti především v chladnějším období, ale i celoročně jako intenzivní noční regenerační péče. K celkové regeneraci pleti Vám postačí pár kapek večer jemně vmasírovat konečky prstů do pokožky. Pleť je pak krásně hladká.
P3211716u
P3211711u
Čistící tonikum 2 v 1
Čistící tonikum 2 v 1 by mělo pokožku do hloubky čistit, posilovat, ale i zklidnit pleť. Produkt jako takový by měl být vhodný k odstranění make-upu, ale berte na vědomí, že se nejedná o odličovací produkt. Toto tonikum byste měli použít na závěr k celkovému dočištění pleti nebo na ranní čištění pleti, kdy Vaší pleti navodí příjemný pocit svěžesti, díky lehké citrusové vůni. Takový příjemný ranní budíček!

Tonikum obsahuje výtažek z kořene kosatce a je vhodné pro normální a smíšenou pleť. Mléčná konzistence umožňuje šetrné očištění pleti. Konzistence je něco mezi tekutým čistícím mlékem a vodičkou. Tonikum obsahuje přírodní esenciální oleje, které dodávají toniku citrusovou vůni. Pro někoho může být tato vůně výrazná. K produktu si můžete zakoupit pumpičku, která Vám usnadní jeho dávkování. Můžete ho nanášet na pleť prsty nebo pomocí vatových tamponků. Záleží, co Vám bude více vyhovovat. Tonikum opět nepoužívám na oči. Po smytí je obličej krásně čistý a svěží. Používám ho i ráno, jako moje ranní essentials. Balení je v klasické skleněné modré lahvičce. 
P3211750u
Jaký máte typ pleti? Jaké přípravky na čištění pleti vyhovují Vám?
P3211767u
P3211734u
P3211742uP3211768u
Článek vznikl ve spolupráci s Weleda.cz. Děkuji!

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já jsem Weledu až na pár vzorečků nikdy nezkoušela, každopádně mám určitě v plánu si někdy něco od této značky pořídit i v plném balení:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!