Baby

Tip na dárek k narození miminka
Stříbrný přívěsek matka a dítě

neděle, dubna 08, 2018

P4082268uu
P4082266uuP4082275u
P4042141u
Už je to 6 týdnů, co jsem máma. Založit si rodinu byla pro mě donedávna velká bublina, ale s blížící se třicítkou, o tom člověk začne více přemýšlet. Už to nebude jako předtím… už nebudu mít tu svobodu, ale víte co? Teď je to lepší, protože teď je tu s námi nový človíček. Někdy se umí projevit opravdu hlasitě, když mu něco chybí, ale není chvilka, kdy by se na něj někdo neusmál. Navíc, už nikdy nejsem sama a získala jsem nové povolání a hlavně odpovědnost. Postarat se o tu malou, bezbrannou princeznu, chránit jí a dát ji co nejvíce lásky. Sotva jsem spatřila její kulatá očička a to drobné tělíčko, měla jsem jasno, že o svoji malou princeznu budu láskyplně pečovat a rozmazlovat ji.   
P4042122u
Mateřství je opravdu velká změna. Najednou zjistíte, že máte úplně jiné priority. Na světě není totiž nic silnějšího než pouto mezi matkou a dítětem. Pouto, které je protkáno slzami štěstí, radostí, strachem a nejkrásnějšími emocemi.
P4042115u
Tento symbolický přívěšek s ametystem a diamantem symbolizuje spojení matky a dítěte. Krásný symbol, který jednoduše vyjádří, že Vaše děťátko bude vždy s Vámi. V srdci, myšlenkách i snech.

Pokud sháníte originální dárek pro novopečenou maminku, podívejte se na tento krásný kousek luxusu. Šperk často bývá ideální variantou. Jestli se ptáte proč, tak je to proto, že je téměř nezničitelný a ve své podstatě věčný. Až miminko vyroste, může se maminka pochlubit, jaký přívěšek, prstýnek, náramek dostala od tatínka, babičky… v den, kdy se narodilo. Zůstane vzpomínkou a rodinným pokladem. 

Šperk je decentní a přitom jedinečný. Působí jemně a doladí každý outfit. U tohoto přívěsku máte možnost si vybrat barevné provedení drahokamu. Drahokam můžete vybírat podle měsíce narození nebo podle zvěrokruhu. Já jsem si vybrala ametyst s diamantem, protože naše holčička se narodila v únoru ve znamení Ryby. Fialová barvička je i hitem letošní sezony (plus pro mě ,-). Diamant je navíc symbolem čistoty a dokonalosti.  Ať už vyberete cokoli, tak by Váš dárek měl symbolizovat Váš vděk a nejhlubší pocity. Právě Vy znáte maminku dítěte nejlépe a budete vědět, co ji udělá největší radost.

Tento šperk dokonale zpečetí titul „čerstvé maminky“.  Jak si můžete všimnout, přívěšek je zpracován do podoby matky a dítěte. Bude se vyjímat na krku každé novopečené maminky. 
P4042127u
O klenotnictví Eppi jste určitě už slyšeli. Představovala jsem ho již v jednom svém prvním článku, kde si můžete prohlídnout i náušnice, které moc ráda nosím – článek zde.

Na každý šperk, který si u Eppi zakoupíte získáte doživotní záruku. Zakoupený šperk také můžete do 30 dnů vrátit bez udání jakýkoliv důvodů. Dostanete zpět své peníze včetně poplatků za poštovné. Ke každému zakoupenému přívěšku, získáte řetízek zdarma. Typ a tloušťka řetízku je pečlivě vybrána tak, aby se co nejlépe hodila k danému šperku.

Všechny šperky jsou krásně zabalené a bezpečně uložené do luxusně zabalené krabičky. Pokud si pánové lámou hlavu se zabalením dárečku, tak tady si rozhodně nepřijdou zkrátka. Team Eppi balení dárků miluje a proto máte na výběr několik variant a vyberete si právě tu, která se bude hodit pro Vaši příležitost. Ručně psané přání? Ani s tím nemá Eppi team problém. V případě zájmu, přidají ručně psané přání pro obdarovanou osobu podle Vašeho zadání. Chcete ještě něco extra pro Vaše blízké? U Eppi to jde. Kromě šperku si můžete ke své objednávce přidat i bonboniéru.  Pokud potřebujete dárek bezpečně přenést na místo oslavy, tak díky praktické malé taštičce to zvládnete levou zadní. Vložíte do ní zabalený balíček a můžete vyrazit.

Jste kreativní a máte svůj návrh či představu o šperku? Ani tohle není pro Eppi team problém. Stačí fotka, pouhá představa nebo dokonce nákres z ubrousku. A pokud si nevíte rady, jednoduše můžete navštívit showroom v Praze a získat profesionální konzultaci.

Doručení balíčku je zdarma k jakémukoli šperku. Na výběr máte společnost DPD, Českou poštu nebo si šperk můžete osobně vyzvednout v showroomu na Praze 1. 

Eppi také poskytuje doživotní profesionální péči.  Jednou za čas neuškodí žádnému šperku důkladnější čištění od profesionála. Eppi zdarma poskytuje tu nejlepší péči.

Jak můžete vidět na fotce, ke každému šperku získáte čistící hadříček, díky kterému budete moci o Vás šperk pečovat a on bude vypadat skvěle i po několika měsících. Součástí balíčku je i certifikát pravosti šperku, kde jsou uvedené všechny jeho parametry.

A že Eppi o své zákazníky opravdu pečuje? Ve své zásilce vždy najdete i malé a roztomilé překvapení.  Také pořádá jedinečné soutěže pro své zákazníky na sociálních sítích. Vy tak můžete pravidelně vyhrávat nádherné šperky. Stačí sledovat soutěž pro zákazníky.
P4042169u P4042159uP4042134u
Stříbrný přívěsek matka a dítě s ametystem a diamantem Keid
Kov: Stříbro
Drahokam: Ametyst a diamant
P4042148u
Co říkáte na tento náhrdelník? Znáte klenotnictví Eppi? 
Udělal by Vám šperk radost za narození miminka?
 P4082263u P4082262u P4042142u
Článek vznikl ve spolupráci s Eppi.cz Děkuji!

You Might Also Like

3 komentářů

  1. You look amazing!!!!! She is just precious!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásně o mateřství a poutu s miminkem píšeš. Jednou se na to taky moc těším. Náhrdelník je moc krásný. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi strašně krásná maminka:) A šperk je boží, kdybych měla blízkou kamarádku, která čeká mimi, tak bych se možná i po něm podívala. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!