Baby

Weleda Těhotenský pěstící olej na strie

pondělí, listopadu 06, 2017

PB060266u
Weleda Těhotenský pěstící olej na strie
Krásné pondělí Všem!
Dnešní článek bude věnován budoucím maminkám. Asi každá budoucí maminka, řeší v těhotenství nějaké to nabrané kilíčko navíc a má obavy ze změn, které těhotenství sebou přináší. Jednou z těchto změn, jsou změny zejména tělesné, kdy pokožka dostává opravdu zabrat, napíná se a objevují se více suchá místa, než normálně. Pokud máte obavy podobné, přečtěte si moji recenzi. Třeba pomůže i Vám se rozhodnout a budete stejně překvapené jako já.

Produkt obsahuje mandlový olej, který chrání pokožku před vysoušením, olej z pšeničných klíčků bohatý na vitamin E spolu s výtažkem z arniky zlepšuje elasticitu pojivové tkáně, jojobový olej udržuje přiměřenou vlhkost pokožky a směs přírodních éterických olejů, které mu dodávají krásnou vůni. Olej neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů. Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu NATRUE – garance nejvyšší kvality čisté přírodní a BIO kosmetiky.
PB060264u
Olejíček používám od začátku těhotenství a musím říct, že kůže je po něm krásně vláčná, hydratovaná a jemná na dotek. Olej se dobře roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film, tudíž Vám neumastí oblečení. Od 20tt jsem si všimla, že moje pokožka má větší tendenci ke tvorbě suchých míst (zejména na straně bříška). Je více namáhána a je potřeba o tyto suchá místečka více pečovat.

Těhotenské bříško mi roste celkem pomalu a tím i pokožka se napíná pozvolna. Určitě to chce pravidelně a poctivě mazat bříško každý den. Já olejíček aplikuju každý večer a bříško lehkými a krouživými pohyby chvíli masíruju. Můžete požádat o pomoc i tatínka. Jinak takhle masáž se líbí i miminku. Olejíček používám i na prsa a jejich masáž, jako budoucí přípravu na kojení. Weleda má skvělé složení, takže se člověk nemusí bát, že se maže něčím, co by mohlo miminku uškodit. 
PA160396u
Dále u tohoto oleje oceňuji jeho vůni, která mi nedělala žádný problém ani na začátku těhotenství, na rozdíl třeba od Bi-Oil, který je strašně chválen, ale já jeho vůni moc nemusím. Olej od Weledy má příjemnou bylinkovou vůni a já ho používám mnohem raději, než Bi-Oil, který jsem dostala od manžela.

Co se týče balení, tak olej je zabalený v papírové krabičce. Lahvička je skleněná se šroubovacím víčkem. Olej má nádech žluto-zelené barvy. Cena mi u tohoto kvalitního oleje připadá v pořádku. 
PB060271u
Aktuálně jsem ve 25tt těhotenství a žádné strie, které by mi těhotenství zapříčinilo, nemám. Bohužel mám na briše asi 3 menší jizvičky z období, kdy jsem bojovala s nadváhou, kdy jsem ještě vážila 85 kg a zhubla na 61 kg. Bohužel jsem žádné oleje dříve nepoužívala a pokožka byla v tomto období trochu poznamenána. Olej slibuje i hojení vzniklých striíí (do cca 18 měsíců od jejich vzniku). Tady si už asi nefandím, že by mi olej mohl pomoct, nicméně toto je na delší „léčbu“, tak uvidíme, jestli pomůže.

Určitě bych ráda opomenula, že důležitou roli hrají i dědičně dispozice. kolik daná maminka přibere kilogramů, jak rychle vyroste bříško a pravidelnost mazání. Samozřejmě, že tyto rizika lze vždy minimalizovat vhodným těhotenským přípravkem. Mě se těhotenský olej od Weledy osvědčil na jedničku a s čistým svědomím ho můžu doporučit i Vám.
PB060275u
Máte zkušenosti s těhotenským olejem od Weledy?
PB060269u
Článek vznikl ve spolupráci s Weleda.cz. Děkuji!

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Interesting post dear! thanks for sharing xx

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůů to je krásné miminko na snímku.:)
    Je skvělé, že jsi s Weledou spokojená, jsem zvědavá, co budu používat já, až jednou otěhotním. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že strie netrápí jen budoucí maminky. Také jich pár mám, hold jsem holka krev a mlíko. Ale tenhle olej mě zaujal a ráda bych ho zkusila.

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!