Outfit

Brown Chocolate

neděle, listopadu 19, 2017

P9290093u
P9290098u
DETAILS
sweater - Dresslily, top - Tally Weijl, jeans - Zara, bag - Michael Kors (US Shopping), shoes - Calvin Klein, watch - Daniel Wellington

Krásnou neděli Vám Všem!
Jak se všichni máte? Doufám, že lépe než já. Já jsem skoro 14 dní nemocná a určitě jste si všimli delší ne-aktivity tady na blogu. Samozřejmě mě to mrzí, ale já jsem prostě neměla sílu. Bohužel mě postihl hodně bolestivý zánět levého prsa, se kterým byla spojená i vysoká únava, malátnost a vysoké horečky, kterým jsem se naštěstí vyhnula a měla jen zvýšenou teplotu, jelikož jsem to podchytila včas. Přes ty neuvěřitelné bolesti, které jsem měla minulý víkend a nebyla jsem schopna ničeho, tak se to hodně zlepšilo, ale ještě nemám vyhráno. Příští týden musím ještě na kontrolu do nemocnice. Takové to pohodově-nepohodové těhotenství. O tom se rozepíšu ještě jindy.

Jinak ve středu mi přijela mamka do Prahy. Ten minulý víkend jsem skoro nedoufala, že to klapne, jak mi bylo blbě. Jelikož jsem se cítila lépe, tak jsem to nechtěla odkládat a hezky jsme si to užily. Nakoupily jsme nějaké oblečky pro malou, daly si dortík ve Světozoru a pokecaly. Takže paráda!
No a taky se mi rozbil mobil, tak jsem si musela koupit novej. Samozřejmě, že ten už má ty nano sim, takže jsem si včera udělala výlet do Písku, abych si ty sim karty mohla vyměnit. Také jsem pokoupila nějaké ty dárečky a v pátek udělala doma předvánoční úklid a vánoční výzdobu, na kterou jsem se tolik těšila :)

Během podzimu ráda nosím hnědou barvu. Tenhle svetřík mi přišel z e-shopu Dresslily a je naprosto perfektní pro mé rostoucí bříško. Možná, že by se měl nosit opačně, aby ten zamotaný díl byl na zádech, ale mě to takto naprosto vyhovuje a myslím, že to vypadá skvěle ,) Samozřejmě, že takhle volně bez bundy se už chodit nedá, to bychom zmrzly, ale tyto fotky jsme fotili asi 5 týdnů zpět. Nicméně tenhle look stále nosím, jen přes svetřík vrstvím péřovou bundičku. Také mi přišel e-mail od mé oblíbené blogerky ilovemakeup.cz, že jsem vyhrála její soutěž se Ziajou. To se mi ještě nestalo, takže jsem měla hroznou radost!
Užijte si zbytek neděle! 
For English scroll down
P9290058u
P9290075u
P9290076uP9290078u
P9290077u
P9290084uP9290085u
P9290089u
P9290092u
**EN**
Beautiful Sunday to All of you guys!
How are you? I hope better than I do. I'm sick for almost 14 days, and you've noticed longer non-activities here on the blog. Of course I'm sorry for it, but I just did not have the strength. Unfortunately, I suffered a lot of painful inflammation of the left breast, which was accompanied by high fatigue, malaise and high fever, which fortunately I avoided and had only an elevated temperature because I caught it in time. Despite the incredible pain I had last weekend, and I was unable to do anything, it has improved a lot, but I have not won yet.  I still have to go to the the hospital next week. That's a comforting-uncomfortable pregnancy. That's what I'm going to talk about next time.
Otherwise on Wednesday my mom arrived to Prague as I felt better and I didn´t want to postpone it and we enjoyed a nice time together. We bought some clother for my little one, had a lovely cake and chatted together. It was so great, I really enjoyed it!
My mobile died and I had to buy a new one. I had to go to the store to exchange the sim cards to nano -sim and I also bought some Christmas presents. I did a pre-Christmas cleaning and Christmas decorations on Friday, which I enjoyed so much :)
I like to wear brown color during a fall season. This sweater is from the Dresslily and it´s absolutely perfect for my growing belly. Maybe it should be wear on opposite side to keep the twisted piece on back, but it suits me so well and I think it looks great. I still wear this look but layer it with a feather jacket. 
Enjoy the rest of  your Sunday!
P9290094uP9290095u
P9290057u
P9290102uP9290110u
P9290106u
P9290112u
P9290120u
P9290122u
P9290131uP9290132u
P9290135uP9290139u
P9290137u
P9290138u

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tenhle outfit se mi moc líbí, je jednoduchý, ale slušivý :) Jinak je dobře, že už je ti líp, to muselo tak bolet, že mě bolí už jenom ta představa :D A jinak nevím, jak je to možný, ale na tobě to bříško prostě není vůbec vidět :D Ale moc ti to sluší :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. Wow! You look so pretty!!!Have a successful day dear!

    OdpovědětVymazat
  3. Svetřík vypadá skvěle. Líbí se mi to řešení, které outfit obzvláštní a není nutný další výrazný doplněk.

    OdpovědětVymazat
  4. krásny outfit, tie farby sú pekné nežné :)

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!