shopping guides

Kostky! Oblíbený podzimní vzor

neděle, října 29, 2017

Zaful
Zaful
| 1 Coat | 2 Jeans | 3 Bag| 4 Sweatshirt | 5 Blazer | 6 Shirt | 7 Scarf | 8 Skirt |

Mezi oblíbený podzimní vzor patří jednoznačně kostky a ty prostě sluší všem! Pozadu nejsou ani výšivky a semišový vzor. Kostky můžete kombinovat na spoustu způsobů. Frčí flanelové košile, které se hodí na pohodový víkend nebo podzimní procházky, vichy vzor vypadá zase skvěle do práce.  Kostka je výrazná a není vhodné ji nosit na partiích těla, od kterých bychom raději odvrátily pozornost. Skvěle bude vypadat i delší košile nebo kostkované šaty s kotníkovými kozačkami. Já osobně moc nemusím kousky ve skotských barvách. Takový ten rebelský punk. Jelikož jsem spíše romantička, tak upřednostňuji vichy kostku. Výšivky frčí na kalhotech, košilích, ale i mikčách. 

**EN**
One of the most popular autumn pattern is clearly cubes and they fits to everyone! There are no embroidery and suede pattern behind. The cubes can be combinec in a variety of ways. Flannel shirts that fit for a cool weekend or autumn walk, the vichy pattern looks great to work. The cube is distinctive and it is not appropriate to wear it on parts of the body from which we would prefer to distract attention. It will look great even longer shirts or checkered dresses with ankle boots. Personally I don´t like pieces in Scottish colors, such a rebel punk. Since I'm more romantic, I prefer the vichy. Embroidery looks great on trousers, shirts, but also on sweatshirt.

In cooperation with Zaful

Zaful

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já na vzory moc nejsem a jediné co bych v šatníku našla jsou proužky. Mám ráda jednobarevné a jednoduché oblečení a zbytek doladí doplňky.

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!