Inspiration & Tips

Juvelora ♥ Stříbrné náušnice s perlou a kytičkou

úterý, října 31, 2017

PA160411u
Ahoj Všem!
Dnes bych Vám ráda představila e-shop Juvelora, kdy se mi v rámci spolupráce naskytla možnost, vybrat si šperk dle vlastního uvážení. Pokud e-shop ještě neznáte, tak byste měli vědět, že zde najdete širokou nabídku originálních šperků. Ať už sháníte prstýnek, náušnice, náhrdelník nebo náramek, zde si určitě vyberete. Jednou větou... Šperky pro všechny vyjímečné události :)
PA160411u
Samotný balíček Vám přijde perfektně zabalený. Z balení budete určitě stejně nadšení, jako jsem byla já. Je vidět, že Juvelora o své zákazníky pečuje opravdu v rukavičkách!  
PA160406u
Balení jako takové je krásně propracované. Už při přebrání balíčku poznáte, že jste obdrželi Vaši očekávanou objednávku šperku, protože samotná krabička je označena logem e-shopu. Když papírovou krabičku rozbalíte, najdete v ní umístěnou menší krabičku, opět s potisklým logem Juvelory. Logo má nádech růžové barvy s jemným třpytem a krabička je zdobena růžovou mašličkou. Samotný šperk je ještě zabalen v hedvábno-semišovém pytlíčku. Pro pány ideální, protože už se nebudou muset piplat se zabalením ,-)

V balíčku také naleznete malé kalendáře a nechybí v něm ani slevový kód na příští nákup
PA160416u
PA160417u
                   PA160423u
Já jsem si vybrala náušnice s perličkou, protože perličkové náušnice nosím nejraději a dají se kombinovat k čemukoliv. Navíc v mých tmavších vlasech jsou krásně vidět a vyniknou. Tento kousek je navíc originální a krásně propracovaný. Zaujaly mě hned na první pohled. Na uších vypadají dokonale a nejsou vůbec těžké. O kvalitě nemusím vůbec hovořit, protože ta je naprosto bez chybičky. Detaily jsem se Vám snažila zachytit na fotkách. Zapínání je trochu v jiném stylu, než jsem vzyklá. Nožičky se jakoby zacvakávají. Rozměr náušnic je 13x13 mm.
PA160431u
Stříbrné rhodiované náušnice s perlou a kytičkou
PA160437uPA160427u
E-shop nabízí i dopravu zdarma a to v případě, že si balíček necháte zaslat Českou poštou a uhradíte objednávku kartou nebo bankovním převodem. V tomto případě je doba dodání do 2-4 dnů. Více informací o dopravě se dočtete zde.

Juvelora spravuje i svůj účet na Instagramu či Facebooku. Najdete tam informace o novém zboží, aktuálních nabídkách či slevách a na Instagramu můžete dokonce i soutěžit!
PA160438u
PA160447u
PA160454u
PA290533uPA290555u
Doufám, že i pro Vás může být Juvelora zajímavá. Určitě mrkněte na její stránky. 
Nebudete zklamáni kvalitou, ochotou ani spolehlivostí. Určitě Vás překvapí i příjemné ceny a rychlé dodání. Třeba uděláte radost sobě nebo někomu blízkému. 
A co říkáte na moje náušnice?
PA290563u

Ve spolupráci s e-shopem Juvelora. Děkuji!

You Might Also Like

6 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!