Baby

Čekáme miminko!

sobota, října 07, 2017

P9280034ur
Tak my budeme mít miminko! Už je to konečně venku. To, proč už je mi pár měsíců nevolno. To, proč jsem některé víkendy jen prospala, nebyla vůbec aktivní a cítila se jak šípková Růženka. To, proč jsem donedávna neměla na nic chuť a nedokázala sníst jídla, která mi dříve chutnala. To, proč jsem začala šetřit, jako nikdy předtím. A v neposlední řadě to, jak se na toho malého drobečka těšíme, až na nás v únoru vykoukne a budeme tři. Už teď si získal naše srdce a pro nás jsou to Ty nejlepší okamžiky v našem životě. 
P9280026ur
Je neuvěřitelné, jaké životní změny mohou nastat a jak Vás můžou ovlivnit ve všech směrech. Nikdy nezapomenu na ten moment, když jsem to zjistila. Bylo to pár dní na to, co jsem se vrátila z Portugalska, kde jsem byla s kamarádkou. Jednou večer v neděli mě píchlo v břiše a já jsem si říkala, že je to nějaký podezřelý. Když jsem v úterý odjela do Prahy, udělala jsem si následující večer test. Zavřela jsem oči a čekala, co se na něm objeví. A čárky se objevily! Nemohla jsem tomu uvěřit! Byla jsem radostí bez sebe, lítala sem a tam a nevěděla, co mam dělat. Manželovi jsem to hned říct nechtěla. Chtěla jsem to mít pro něj jako překvapení a říct mu to nějak originálně, až se v pátek vrátím domů. Ještě tentýž týden ve čtvrtek jsem byla objednaná na pravidelnou kontrolu na gyndu (jako bych to tušila), kde mi to paní doktorka potvrdila. Ta nervozita, než jsem k ní do ordinace vešla. Netrpělivě jsem čekala v převlékací kabince, než mě paní doktorka vyzve ke vstupu a zatím se dívala z okna na zelené stromy a počítala projíždějící auta. Představovala jsem si příchod podzimu, zbarvení stromů a přitom si říkala… jooo, to už budu mít pupek. Určitě. Bude ze mě koule, budu se valit jako koule a budu mít několik kilo navíc. A podzim je tu, ale ještě se nevalím ,-) Paní doktorka mě vyzvala ke vstupu a po klasické prohlídce jsem byla napjatá jak struna, co uvidím na tom černém „LCDčku“. 
P9280039ur
A objevila se! Malá borůvka byla tam! Měla velikost sezamového semínka a byl to ten nejkrásnější okamžik! Ten moment, že víte, že už ji tolik milujete, ale ještě jste ji ani neviděli. Ten večer jsem přemýšlela, jestli vůbec usnu, protože se mi honily hlavou různé scénáře, jak to povím manželovi… jaké to bude, až budeme rodiče a zda jsem na to opravdu připravená. Měla jsem i hrozné návaly strachu. Byli jsme v tom oba, plánovali jsme to a já mu to chtěla říct se speciálním věnováním. Nikdy nezapomenu na ten moment, jak mi bušilo srdce a já mu to se slzami v očích řekla. Slzy štěstí se začaly koulet z očí i jemu. 
P9280041ur
Na památku jsme si chtěli udělali koutek, který jsme si společně užili. Fotky jsme cvakali na samospoušť a užili si minimálně hodinu společného smíchu a blbnutí. Děkujeme e-shopu Stoklasa, že nám pro focení poskytla tyto krásné balónky. 
P9280023ur
O tom momentě, jak jsem mu to řekla, Vám budu vyprávět zase někdy jindy. Už teď se nemůžu dočkat! On prostě bude ten nejlepší táta.

Mějte se krásně Radulinka +1 zázrak v bříšku

You Might Also Like

13 komentářů

  1. To je nádherný článek! Hrozně moc gratuluju. Ať jste šťastní a hlavně zdraví! :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, gratuluju a ty vaše fotky jsou krásné! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je užasná novinka. Gratulujem a prajem nech všetko dobre dopadne. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Congratulations!! How cute are those pictures!!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné novinky, Radu, moc gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé gratuluji. Moc ti to sluší s bříškem.:) Jsem zvědavá, jak jsi mu to tedy řekla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Pááni, tolik dnešních novinek a tolik přírůstků bude na nadcházející rok 2018 :) Mooc gratuluji a přeji hodně zdravíčka!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé, tak to je nádherná novinka :) Moc gratuluji! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Congratulations! Wish you all the best! xx

    OdpovědětVymazat
  10. gratulujem, fotky sú veľmi pekné, ste šikovní:)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc gratulujem a prajem veľa zdravíčka :) Krásny článok!

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!