shopping guides

Plavky i do města? Proč ne!
Bikiny from Zaful

úterý, srpna 08, 2017

Polovina léta je za námi, ale naše plány rozhodně nejsou u konce! Počasí nám stále přeje a horké dny bychom nejlépe strávily u bazénu s oblíbeným drinkem v ruce nebo vyběhly z práce rovnou na koupaliště. 
Kombinujete plavky i s outfitem? Plavky nemusíte tahat jen na pláž nebo k bazénu. Trendy plavky Vám oživí jakýkoliv letní outfit, protože se dají najít kousky, které mají opravdu zajímavý vršek. Jednodílné plavky mohou být perfektním bodíčkem k sukni a zajímavá podprsenka může nahradit oblíbenou braletku.

Co vy na to? Zkusíte to taky?
*Zaful*
A nezapomeňte! Každá z nás je krásná! Dokonalost a bezchybnost neexistuje! Často načančané slečny v časopisech, s perfektní postavou a make-upem, bývají výsledkem několika hodin práce. Spousta žen už na sobě nedokáže najít nic pozitivního a objevuje se spoustu článků na téma "jak se mít ráda". Kde je alespoň troška té sebelásky? Na plavky má nárok každá z nás, jen si vybrat ty pravé, aby slušely vybrané postavě ♥
P7035129u
**EN**
Hey ladies! 
Almost half of the summer is over, but our plans are definitely not over! The weather is still good and we would like to spend a most of these hot days at the pool with a favorite drink or run out from the office straight into the swimming pool.
Do you combine swimsuits with your outfit? You don´t have to wear them just only to the beach. Swimwear trends will revive any summer outfit because you can find the pieces with original top. One-piece swimsuit can be perfect with a skirt and original bra can replace your favourite bralet. I know you probably heard about Zaful. They offer trendies high quality pieces and you probably saw some pieces in my posts. They have a lot of stylish and original bikiny & swimsuits and also plus size bikiny. Color material and original style is welcome. You also don´t need to spent a lot of money to purchased them and create a fabulous outfit for this summer.
And do not forget! Everyone of us is beautiful! Perfection and flawlessness does not exist! Frequently naughty ladies in magazines, with a perfect figure and make-up are the result of several hours of work. A lot of women can not find anything positive and there are plenty of articles on how to like. Where is there a little bit of that selfishness? Each of us have a chance to choose a right type of swimsuit/bikiny that fits our figure. You can also check a various types of plus size bikiny.

Lots of Love ♥

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Moc hezké plavky, hodně se mi líbí ty šněrovací černé s kytičkami!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty první a k tomu šik sukni! :) Já bych potřebovala nějaké, které mi nahrnou tuk z břicha do prsou a byla bych uplná bohyně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jéé, tenhle koment mě pobavil! To bych potřebovala taky, aby se mi ten dekolt trochu oživil :D

      Vymazat
  3. Líbí se mi ty střihy plavek, hned bych je brala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nice post, I love the second swimsuit (:

    CM | XIII.

    OdpovědětVymazat
  5. tento trend som už videla a celkom sa mi to páči :P ja však nevlastním žiadne celé plavky :/ čiže to ani nemôžem vyskúšať v nejakom outfite :) ale strašne sa mi páčia tie, ktoré si vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  6. já na to nošení do města nejsem, přijde mi to dost nepraktické vzhledem k potřebě třeba na wc... :-D ale kamarádka to nosí docela často a vypadá to moc dobře.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. tento trend som na vlastnej koži vyskúšala len raz pred pár rokmi, pretože som mala veľmi zvláštne asymetrické tielko, pod ktoré sa hodili jedine plavky... :D teraz by som do toho asi nešla, ale na tebe to vyzerá super! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!