Outfit

Fashion is what you buy.
Style is what you do with it ♥

neděle, srpna 13, 2017

P7060079u P7060105u
DETAILS
shorts, top - Zara, shoes - XoXo (purchased in USA), bag - Calvin Klein (purchased in USA)
Ahoj Všem!
Jak se všichni máte? Tenhle víkend stál celkem za prd, protože počasí nám moc nepřálo. Dnešek se trochu vydařil a sluníčko se nám alespoň na chvíli ukázalo. Udělala jsem si chvilku čas na sebe a začetla jsem se do nové knížky od Pauly Hawkins, kterou jsem dostala od kolegů k narozeninám. Jsem zvědavá na celý děj, protože dívku ve vlaku jsem přelouskala za dva dny :)

Módní kousky plné barev a vzorů umí probudit pořádnou prázdninovou atmosféru. K létu prostě patří veselé barvy, odvážnější vzory, potisky a originální výšivky, které umí upoutat pozornost. Jejich vzájemným sladěním může vzniknout originální outfit, díky kterému rozhodně nesplynete s davem. Já jsem ve španělské Zaře narazila na tyhle krásné kraťásky. Stály okolo 30 Eur a já jsem neváhala s nimi běžet do kabinky a pak s úsměvem rovnou ke kase. Co musím uznat, tak španělská Zara je opravdu někde jinde. Měli tam mnohem více oblečení a některé kousky, které jsou teď u nás v nové kolekci, tak tam byly k vidění už v červnu.  Kraťásky jsem sladila s růžovým topem s perličkami a volánkovými rukávky.
Letní boty jsou skvělým doplňkem pro doladění celkového outfitu. Sandálky, lodičky nebo espadrilky… všechny tyto typy v létě s radostí užijete. Záleží jen na Vás, jaký typ bot upřednostňujete. Já jsem si tyhle sandálky přivezla z New Yorku a chodí se v nich skvěle. Kabelka je také důležitým doplňkem a já jsem se v poslední době odnaučila tahat ty velké „kobyly“. Sice do těch menších nic moc nevejdu, ale aspoň si moje záda na chvíli odpočinou. Kabelka, ať už malá nebo velká, vždy může pozvednout Váš celkový look. V současné době nejraději tahám tuto krásku od Calvina Kleina, kterou jsem si dovezla z USA.

Užijte si zbytek neděle ♥
P7060003u P7060006u P7060009u P7060013u P7060014u P7060020u
**EN**
Hello to everybody!
How was your weekend? The weather was not so good here in Czech. We had a little bit sunny day when the sun turned out for a moment on Sunday. I took a moment for myself and read a new bestseller from Paula Hawkins. I got this book from my colleagues for my birthday on July. I'm curious about the whole story, because I had jumped the girl on the train in two days :)

Fashion pieces are full of colors and patterns and they are able to awake a real holiday atmosphere. The summer simply includes jolly colors, brave patterns, prints and original embroidery that can attract attention. Combination of them you can create an original outfit that makes sure you do not go with the crowd in the streets. I purchased these beautiful shorts in Spanish Zara. It cost about 30 Euros and I didn´t hasitate to run with them to the cabin and then straight to the cash desk with a smile. I have to admit I saw more pieces in Spanish Zara then we have here in Prague. They have more clothes and some of pieces which are now available in the stores in Prague can be seen in June in Spanish Zara. I paired my shorts with a pink top with pearls and frills.  Summer shoes are a great addition to fine-tuning the overall outfit. Sandals, boats or espadrilles ... all these types of shoes you can enjoy with a pleasure. It´s up to you to decide which type of shoes do you prefer. I purchased these sandals in New York and I am happy with them. The handbag is also an important addition and I have learned to leave a big "mares" recently. Although I do not fit to much in the little ones, but at least my back will have a rest for a while. The handbag, whether small or large, can always lift your overall look. At the moment I prefer to pull this beauty from Calvin Klein, which I purchased in the USA.
P7060022u P7060042uP7060031uP7060060u
P7060044u P7060054u P7060057u P7060059uP7060061u P7060076uP7060094u P7060095u P7060096uP7060106u P7060111u

You Might Also Like

2 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!